1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Asbank’ta Yeni Başkanlık Dönemi
Asbank’ta Yeni Başkanlık Dönemi

Asbank’ta Yeni Başkanlık Dönemi

Asbank Ltd. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Taştan Altuner seçild

A+A-

Asbank Ltd. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini  2001 – 2015 yılları arasında yürüten Altay Adademir’in görevinden ayrılması ile, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, 22 Haziran tarihli Yönetim Kurulu toplantısında oybirliği ile Taştan Altuner seçildi. Başkanlık görevine seçilmesi üzerine, yaptığı açıklamada Altuner; Asbank’ın yeni başkanlık döneminde, daha önceki dönemlerde de olduğu gibi özveri ile çalışmaya devam edeceğini, ve devraldığı bu bayrağı en iyi şekilde taşıyacağını belirtti.

Bankacılık kariyerine 14 Aralık 1987 yılında Asbank’ta başlayan Taştan Altuner, 2004 -2013 yıllarında Asbank Ltd. Genel Müdürü görevinde bulunmuş, 2013 yılı Asbank Ltd. Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu üyesi seçilmişti. Son iki yılda Banka Yönetim Kurulu üyeliğini sürdüren Altuner, 22 Haziran’dan itibaren Yönetim Kurulu Başkanı olarak Asbank’taki görevine devam edecek.

Asbank yönetim kurulunun 15.06.2015 tarihli toplantısında, Kurul Başkanlık ve Üyeliğinden ayrılan Altay Adademir’den boşalan yönetim kurulu üyeliğine  Dr. Rifat Siber atandı. Lha

Bu haber toplam 3279 defa okunmuştur