1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Alpet Markalar Beraberliğine Görkemli Başlangıç
Alpet Markalar Beraberliğine Görkemli Başlangıç

Alpet Markalar Beraberliğine Görkemli Başlangıç

Kuzey Kıbrıs’ın yerel ve ithal markalarını ilk kez kampanyada buluşturan Alpet Clubcard kullanıcılarına hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor.

A+A-


Kuzey Kıbrıs’ın yerel ve ithal markalarını ilk kez kampanyada buluşturan Alpet Clubcard kullanıcılarına hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor.

Altınbaş Holding’in akaryakıt dağıtımı alanında faaliyet gösteren iştiraki Alpet Kıbrıs, Markalar İşbirliği Kampanyası ile sektöre yine damga vuruyor.

Bu yaz 50’i aşkın marka ve binlerce ödül ile tüketicisine  ikinci kez merhaba diyen ‘Alpet Clubcard – Markalar İşbirliği kampanya’sına destek veren tüm markalar dün Escape Beach Club’ta düzenlenen muhteşem brunch keyfi ile ağırlandı.

Alpet Kıbrıs bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Markalar İşbirliği ve Büyük Ödül Kampanyası ile onlarca markayı bir araya getiriyor. Alpet Clubcard kullanıcılarına özel hem anlık hem de her ay çekilişler düzenlenerek avantaj ve kazanç sağlanacak bu kampanyaya katılan firma yetkilileri ve Alpet Kıbrıs yöneticileri Escape Beach Club’taki özel brunch organizasyonunda işbirliğin keyfini çıkardılar.

Binlerce hediye yanında 2 adet mercedes

Organizasyonda konuşan Alpet Kıbrıs Genel Müdürü Ali Murat Yeşilyurt Alpet Clubcard’ın yenilenen tasarımı ve sistemini anlattıktan sonra devamla “Yepyeni yüzü, kolay kullanımı, farklı avantajları ile Alpet Clubcard üyelerimize avantajlar zinciri sunmaktan gurur duyuyoruz. Başlayacak olan bu yepyeni kampanyamızda siz değerli markalarımızdan aldığımız güç ile kazan kazan stratejisinde hem siz değerli markalarımıza, hem de değerli müşterilerimize yepyeni avantajlar sağlamak başlıca amacımız. Her ay gerçekleştirilecek çekilişlerimiz ile binlerce hediye ve 2 adet Mercedes hediye edeceğimiz bu kampanyaya sizler gibi değerli ve birbirinden özel markalar ile adım attığımız için çok mutluyuz.” dedi. Yeşilyurt tüm markalara böylesi bir kampanyada Alpet’e ve Clubcard’a verdikleri desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerini sundu.
Organizasyonda söz alan Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş Markalar İşbirliği ve Alpet Clubcard’ın artık birbiri ile bütünleştiğini belirterek; “Siz değerli markalarımıza desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederiz. Alpet Clubcard tüm markalarımız için çok önemli, anlam taşıyan ve müşterilerimiz için de birçok farklı avantajı barındıran bir platform haline gelmiştir. En yeni teknolojik altyapı kurularak tüm program yenilenmiş ve siz markalarımız ile gerçekleştirilecek birçok işbirlikli proje ile güçlenmeye devam edecektir.” dedi.
Organizasyonda ayrıca markalar işbirliği kampanyasına üye olan marka sahipleri söz alarak markalarını tanıtıp kampanya ile olan işbirliklerini anlattı. Lha

-------------------------------------------------------------------

Alpet Kıbrıs hakkında:

Altınbaş Holding’in enerji sektöründeki lider şirketi Alpet Kıbrıs, 1997 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde kuruldu. Alpet Kıbrıs, sektöre girmesiyle birlikte Kuzey Kıbrıs'ta bir ilki gerçekleştirdi ve eski istasyonların yenilenmesine, kurumsal kimlik çalışması gerçekleştirilmiş modern istasyonların kurulmasına öncülük etti. Alpet Kıbrıs’ın 30.000 m3 kapasiteye sahip olan depolama ve dolum tesisi yatırımları ise 1999 yılında tamamlandı. Alpet Kıbrıs, 2000 yılında Ercan Havalimanı’nda bulunan, AB standartlarında inşa edilen tesisleriyle Türk Hava Yolları başta olmak üzere birçok havayolu şirketine yakıt tedarik ederek ilgili pazarda 85’lik paya sahiptir.
Kurulduğu günden beri hizmet kalitesini ön planda tutan Alpet Kıbrıs, bugün kurumsal yapılanma yatırımlarına ve bünyesindeki personellerin eğitimlerine önem vererek büyümeye devam ediyor.

Alpet Kıbrıs’ın Kıbrıs'ın kuzeyinde  toplam 50 kurumsal bayisi bulunuyor. Bayilerindeki otomasyon programları ile daha güvenilir hizmet sunan Alpet Kıbrıs, sektörel gücünü her geçen gün artırıyor. Alpet Kıbrıs toplam 40 farklı ticari müşterisine satış yapmaya devam ediyor.

Bu haber toplam 1833 defa okunmuştur