1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Tekke önünde bomba paniği!
Tekke önünde bomba paniği!

Tekke önünde bomba paniği!

Girne Kapısı’nda bulunan Mevlevi Tekkesi önüne bırakılan bir kadın çantası, çevrede bulunan vatandaşların panik yaşamasına neden oldu. Tekkenin giriş kapısında bulunan çeşmenin önünde unutulan siyah renk çanta, saat 15:30 raddelerinde bir vatandaşın fark

A+A-

Bomba imha ekipleri saat 16:45 sıralarında siyah renk kadın çantasını fünye ile patlattı. Yapılan inceleme sonucunda çantanın içinde herhangi bir şey olmadığı görüldü.

Didem MENTEŞ
Lefkoşa’da dün bomba paniği yaşandı. Girne Kapısı’nda bulunan Mevlevi Tekkesi önüne bırakılan kadın çantası, çevrede bulunan vatandaşlara korkulu dakikalar yaşattı. Tekkenin giriş kapısında bulunan çeşmenin önünde unutulan siyah renk çanta, saat 15:30 raddelerinde bir vatandaşın fark etmesiyle polise bildirildi.  Bomba şüphesiyle alarma geçen Lefkoşa Polis Müdürlüğü ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.  Girne Kapısı’na girişler trafiğe kapatılırken, yayaların da bölgeden geçmesine izin verilmedi. Bomba imha ekipleri saat 16:45 sıralarında siyah renk kadın çantasını fünye ile patlattı. Yapılan inceleme sonucunda çantanın içinde herhangi bir şey olmadığı görüldü. Ayrıca Olay Yeri İnceleme ekipleri de detektör köpeği eşliğinde çevrede geniş çaplı inceleme yaptı. Çantadan bir şey çıkmadığını gören bölge esnafı ve vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Polis, çantanın kime ait olduğunun henüz tespit edilemediğini belirterek, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ifade etti.

Bu haber toplam 1632 defa okunmuştur