1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. “İskele’de kaleyi düşürenler bellidir”
 “İskele’de kaleyi düşürenler bellidir”

“İskele’de kaleyi düşürenler bellidir”

İskele eski Belediye Başkanı Halil Orun: “İskele UBP’nin kalesiydi şimdi kaleyi düşürenler bellidir. Nasıl düşürdüklerine bakacaklar”

A+A-

İskele eski Belediye Başkanı Halil Orun:, 19 Nisan Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili YENDÜZEN’e konuştu, seçimi yorumladı

Didem MENTEŞ

Bir zamanlar “Derviş Eroğlu’nun kalesi” olarak bilinen İskele bölgesinde yüksek oy oranının görülmediğini, bir sessizlik hakim olduğunu söyleyen İskele eski belediye başkanı yılların UBP'lisi Halil Orun “Kaleyi düşürenler bellidir, nasıl düşürdüklerine bakacaklar” dedi.


“İskele’de kaleyi düşürenler bellidir”

30 yıllık aktif siyasi yaşamında 2015 Cumhurbaşkanlığı seçimleri gibi sönük bir seçim süreci görmediğini söyleyen yılların UBP'lisi eski İskele Belediye Başkanı Halil Orun, eski heyecanın olmadığını büyük bir sessizliğin hakim olduğunu belirtti. Seçimin adaylar arasında 2’inci tura kalacağını belirten Orun, “Gücü olan gücünü gösterecek, bu tamamen kişilerin gücüne göre gösterilecek. Sandığa gitmeyen kişiler olabilir ya da gidip de muamma olacak olanlar var” dedi. “İskele bölgesinde bir aday lehine ciddi bir eğilim olsa o mutlaka yansır. Böyle bir eğilim yok” diyen Orun, seçimin 2’inci tura kalacağının belirginleştiğini söyledi.  Derviş Eroğlu’nun kalesi olarak bilinen İskele bölgesinde yüksek oy oranının görülmediğini, bir sessizlik hakim olduğunu söyleyen İskele eski belediye başkanı Halil Orun, Eroğlu'na atfen “Kaleyi düşürenler bellidir, nasıl düşürdüklerine bakacaklar” dedi. Orun, “Geçmişte İskele’de hem genel hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde UBP % 50- 60’lara kadar oy alırdı. Ancak şuanda bu görüntü yok. Eğer İskele’de kale düşmüş ise bu kaleyi düşürenler bellidir. Şimdi nasıl düşürdüklerine bakacaklar” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 3915 defa okunmuştur