1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Haspolat’ta hızsızlık, 2 tutuklu…
Haspolat’ta hızsızlık, 2 tutuklu…

Haspolat’ta hızsızlık, 2 tutuklu…

Haspolat’ta Ağıllar bölgesinde Nijerya uyruklu Muhammad Ibrahim, Umar İbrahim, Ero Michael ve Yakubu George Warkaka’nın ikametgahlarından 2 adet laptop, 780 Euro nakit para, 3 adet cep telefonu, 1 adet Hard Disk sirkatı ile ilgili S.M ve O.R.T tutuklandı.

A+A-

Ayşe GÜLER

Haspolat’ta Ağıllar bölgesinde Nijerya uyruklu Muhammad Ibrahim,Umar İbrahim, Ero Michael ve Yakubu George Warkaka’nın ikametgahlarından 2 adet laptop, 780 Euro nakit para, 3 adet cep telefonu, 1 adet Hard Disk sirkatı ile ilgili S.M ve O.R.T tutuklandı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan her iki zanlı aleyhinde 3 gün tutukluluk kararı alındı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Tacan Reynar huzurunda görüşülen duruşmada İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı Yardımcısı Attilla Enver Etkin, Demirhan Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Ercan Kunduracı’yı tanık olarak dinletti.

Polis memuru Kunduracı, mahkemede yeminli şahadet vererek, olayla ilgili bilgileri aktardı.
Kunduruca, zanlılar S.M ile O.R. T’nin 10, 11, 20 ve 21 Temmuz tarihleri arasında Haspolat’ta Ağıllar bölgesinde Nijerya uyruklu Muhammad Ibrahim,Umar Ibrahim, Ero Michael ve Yakubu George Warkaka’nın ikametgahlarının açık penceresinden içeri girdiklerini söyledi.

Zanlıların 2 adet laptop, 780 Euro nakit para, 3 adet cep telefonu, 1 adet Hard Diski sirkat ettiklerini ifade eden Kunduracı, 2 adet laptopu Girne Kapısı’ndaki bir dükkanda sattıklarını dile getirdi.

Kunduracı, zanlıların sirkat ettikleri 780 Euro’yu harcadıklarını kaydederek, her iki zanlının da 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Tutukluluk talebine itiraz ettiler…
Zanlılar, tutukluluk talebine itiraz etti. Mahkemede söz alan zanlı S.M, parayı çalmadıklarını, laptop ve cep telefonlarını çaldıklarını söyledi.

3 gün tutukluluk
Mahkemede aktarılan olgular ışığında Kıdemli Yargıç Tacan Reynar ise zanlılar 3 gün süreyle polis tutuklu kalmalarına emir verdi.

Bu haber toplam 1813 defa okunmuştur