1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Farklı açıklamaları şaşırttı!
Farklı açıklamaları şaşırttı!

Farklı açıklamaları şaşırttı!

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun seçim yarışındaki rakibi Dr. Sibel Siber ve başbakanlık dönemiyle ilgili taban tabana zıt açıklamaları şaşkınlığa neden oldu.

A+A-

 

“Sibel Siber Hükümeti kısa zamanda başarılı işler ve halka verdiği güvenle tarihe geçti”
• Derviş Eroğlu, 20 Ağustos 2013 [TAK BÜLTENİ]

“O dönem üç parti kendi arasında toplandı ve en zararsız kimse onu başbakan yapalım dediler ve yaptılar. Sibel hanım 70 gün kadar başbakanlık yapmıştır ama seçim yasakları vardı. Vatandaş kendisinden bir beklenti içine girmemiştir. Sadece kendisine UBP’nin dosyalarını biraz karıştır diye bazı talimatlar vermişlerdir. Onu da becerdiğini zannetmiyorum”
• Derviş Eroğlu, 10 Nisan 2015 [TAK BÜLTENİ]

YENİDÜZEN (Özel)

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun seçim yarışındaki rakibi Dr. Sibel Siber ve başbakanlık dönemiyle ilgili taban tabana zıt açıklamaları şaşkınlığa neden oldu.

2013 yılının Ağustos ayında dönemin geçiş hükümetine övgüler düzen Eroğlu  “Başbakan Sibel Siber ve hükümetin”, kısa zamanda başardığı işler ve halka verdiği güvenle, tarihe geçen bir kabine olduğunu söylemişti.
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, dönemin Başbakanı Sibel Siber ve bakanlarla, Cumhurbaşkanlığı’nda düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelmiş devletin resmi haber ajansına da yansıyan açıklamalar yapmıştı. Eroğlu Siber’e atfen “Kısa zamanda başarılı işler ve halka verdiğiniz güvenle tarihe geçtiniz” demişti.

Eroğlu önceki gün yaptığı açıklamada ise Sibel Hükümeti için farklı bir üslup kullandı.

Eroğlu “O dönem üç parti kendi arasında toplandı ve en zararsız kimse onu başbakan yapalım dediler ve yaptılar. Sibel hanım 70 gün kadar başbakanlık yapmıştır ama seçim yasakları vardı. Vatandaş kendisinden bir beklenti içine girmemiştir. Sadece kendisine UBP’nin dosyalarını biraz karıştır diye bazı talimatlar vermişlerdir. Onu da becerdiğini zannetmiyorum” dedi.

 

Bu haber toplam 2413 defa okunmuştur