1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Beyti Restoran’ı kurşunlayanlar sır oldu!
Beyti Restoran’ı kurşunlayanlar sır oldu!

Beyti Restoran’ı kurşunlayanlar sır oldu!

Girne’de faaliyet gösteren Beyti Restoran’ın kurşunlanmasının üzerinden 15 gün geçmesine rağmen olayın zanlılar halen bulunamadı

A+A-

YENİDÜZEN

Girne’de faaliyet gösteren Beyti Restoran’ın kurşunlanmasının üzerinden 15 gün geçmesine rağmen olayın zanlıları bulunamadı.

Polis soruşturması devam eden olay ile ilgili polis 15 gündür zanlıların izine rastlamadı.
Kurşunlanmanın meydana geldiği gün bölgedeki işyerlerinin kamera görüntülerini mercek altına alan polis ekipleri, zanlıların eşkallerini belirlemesine rağmen şahıslar kayıplara karıştı.

Mehmet Okumuş, tehdit aldığını söylemişti
YENİDÜZEN’e olay günü konuşan bir çalışan ise elinde tabanca olan iki kişinin restorana ateş etmeye başladığını, kurşunlama sonrasında da bu kişilerin koşarak bölgeden uzaklaştığını söylemişti.

Hatırlanacağı üzere Beyti Restoran’ın sahibi Mehmet Okumuş, daha önce de tehdit aldığını, bu yönde gerekli başvuruları yaptığını söylemişti.

Ne yaşanmıştı?
11 Ağustos’ta gece saat 23.30 sıralarında, Girne’de faaliyet gösteren “Beyti” isimli restorana, meçhul şahıs veya şahıslar tarafından tabanca ile 3 el ateş edilmişti.

Açılan ateş sonucunda kaldırımda park halinde bulunan Mehmet Sait Uçak’a ait aracın sol arka kelebek camı ve restoranın kapı tabelası hasar görmüştü.

Öte yandan seken bir mermi çekirdeğinin restoran çalışanı Turan Özen’e isabet etmesi sonucu sol baldırında kızarıklık oluştuğu da kaydedilmişti.

Bu haber toplam 2177 defa okunmuştur