1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. “Sevgililer Günü Bazaarı” yapıldı
“Sevgililer Günü Bazaarı” yapıldı

“Sevgililer Günü Bazaarı” yapıldı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ve Telsim işbirliğinde dün Kumsal Park’ta “Sevgililer Günü Bazaarı” kuruldu.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ve Telsim işbirliğinde dün Kumsal Park’ta “Sevgililer Günü Bazaarı” kuruldu.

LTB’den yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı’nın da katıldığı “Bazaar”a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. “Sevgililer Günü Bazaarı”nı ziyaret edenler romantik müzikler eşliğinde alışveriş yaparak standları gezdi, resim çekti ve müzik dinleyip, dans gösterilerini izledi. Sevgililer günü için özel hediye arayanlara, alternatif seçeneklerin sunulduğu etkinlikte, el emeği birçok ürünün de satışı yapıldı.

Sevgililer Günü Bazaar’ından alışveriş yapanlar aynı zamanda Lefkoşa Türk Belediyesi Latin Orkestrası’nın konserini dinleme ve Tango Siempre Dans, Sosyal Aktivite Derneği ile Akdeniz Tango Akademisi’nin dans gösterilerini izleme şansı buldu.

Sevgililer Günü Bazaarı’nda Telsim Önce Kadın üyelerinin standlarının yanısıra, Telsim Hediye Kabini çekilişleri, parfümeri ve makyaj ürünleri, takı, çiçek, bijuteri, hediyelik sabun, kişiye özel fotograf çekimi, çikolata, kitap, karikatür çizimi, tarot falı ve kına dövme uygulaması yanında, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı ile Kanser Hastaları Yardım Derneği’nin de standları yer aldı.

Bu haber toplam 1694 defa okunmuştur