1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Miss Kuzey Kıbrıs Esin Terzioğlu oldu
Miss Kuzey Kıbrıs Esin Terzioğlu oldu

Miss Kuzey Kıbrıs Esin Terzioğlu oldu

Astra Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs 2016 Güzellik Yarışması Arkın Palm Beach Hotel'de gerçekleşti

A+A-

Astra Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs 2016 Güzellik Yarışması Arkın Palm Beach Hotel'de geçtiğimiz gece görkemli bir organizasyonla gerçekleştirildi. Saat 02.30’a kadar süren yarışmanın birinci kraliçesi Esin Terzioğlu olurken, ikinciliği Melisa Aksaç, üçüncülüğü ise Merve Çakas elde etti. Dördüncü güzel Rale Aydın Güleç, beşinci güzel ise Zeynep Pekri oldu.

Yarışmanın Bay Kuzey Kıbrıs ayağında ise birinciliği 10 numarayla yarışmada yer alan Görkem Akdur elde etti. Erkeklerde ikinci İsmail Manyera, üçüncü ise Fevzi Erişen seçildi. Dördüncü Burak Sağlam ve beşinci ise İhsan Yıldızsal oldu. Kanser Hastalarına Yardım Derneği himayelerinde, Arkın Palm Beach Hotel sponsorluğunda bu yıl 30. gerçekleştirilen Astra Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs 2016 Güzellik Yarışması Arkın Palm Beach Hotel de yapıldı.

15 erkek ve 15 bayan adayın kıyasıya yarıştığı gecede finalistler farklı kostüm ve şovlarla iki farklı jüri karşısına çıkarak, birincilik için kıyasıya yarıştılar. Gecede sponsorlara plaket takdimi de yapılırken, geceye katılan ve jüri başkanı olan Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu yarışmaya destek verenlere teşekkür ederek, kendilerinin de bu tür organizasyonlara daima katkı koymaya hazır olduklarını belirtti ve yarışmada kaybedenin olmadığını dostluğun kazandığını vurguladı.

Yaklaşık 5 saat süren yarışma sonunda ilk olarak dostluk, Miss Astra ve Arkın Palm Beach güzelleri belirlenirken erkeklerde dostluk erkeği Alpin Ar, Arkın Palm Beach Hotel erkeği Burak Sağlam ve Mr. Astra erkeği İsmail Manyera seçilirken, bayanlarda ise dostluk güzeli Asya Sadisönmez, Arkın Palm Beach Hotel güzeli Melisa Aksaç ve Miss Astra Güzeli ise Esin Terzioğlu oldu.

Sevilen sanatçı Bahar Gökhan’ın Bağdat isimli şarkı ile renk kattığı gecede, son olarak dereceye giren beş şanslı açıklandı. Yarışma sonunda yarışmacılara tatil ve zengin armağanların yanında kraliçelere birinciye 15 bin, ikinciye 10 bin ve üçüncüye 5 bin Türk Lirası nakit para ödülü verilirken, erkeklerde ise birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin ve üçüncüye 2 bin Türk Lirası para ödülü takdim edildi. İlk beş dereceye giren güzeller Montenegro’da bir hafta tatil şansı da elde ettiler. İlk beş dereceye giren Bay Kuzey Kıbrıs bayları ise Antalya’da bir hafta tatil yapacaklar.

Her iki yarışmada dördüncü ve beşinci gelen baylar ve kraliçeler birer telefon da kazandılar. Astra Group nakit ödüllerinde Bay Kuzey Kıbrıs dereceleri 5 - 3- 2 bin Türk Lirası nakit ödül ile birlikte Girne Üniversitesi tam eğitim bursunu da kazandılar. Gecenin sunuculuğunu ise Bülent Günkut, Burcu Betin, Fatma Fakı ve Emre Karayel yaptı.

Bu haber toplam 5001 defa okunmuştur