1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Meyhaneler şenlendi
Meyhaneler şenlendi

Meyhaneler şenlendi

“Ekim’de meyhaneler dostlarla güzel, sen de gel!” sloganı ile bu yıl adada ilk kez gerçekleştirilen “Ekim Meyhanesi” etkinlikleri, yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

A+A-

“Ekim’de meyhaneler dostlarla güzel, sen de gel!” sloganı ile bu yıl adada ilk kez gerçekleştirilen “Ekim Meyhanesi” etkinlikleri, yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Her hafta Cuma ve Cumartesi geceleri adeta şenlenen meyhanelerde Johnnie Walker Black Label ve Tekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğunda gerçekleştirilen özel etkinlikler, katılanlara doyasıya eğlence yaşatıyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Ekim meyhanelerinde eğlenenler Ekim Meyhanesi Orkestraları’nın müziklerine keyifle eşlik ederken, dostlarıyla muhabbetin de tadını çıkardı. Lefkoşa, Girne, Güzelyurt, Gazimağusa, Güney Mesarya ve İskele’deki anlaşmalı meyhanelerde, gecenin anısına sürpriz hediyelerle karşılanan meyhaneseverler, Johnnie Walker’ın şapkası ile de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şanslı şişe talihlileri Ekim masasının keyfini sürdü
13 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilen ikinci çekiliş sonucunda, iki kişilik Ekim masası kazanan şanslılar da, geçtiğimiz hafta sonu dostlarıyla birlikte keyifli bir gece geçirdi. Ekim Orkestraları’nın müzikleri ile coşan talihliler, ölümsüzleştirdikleri anları  #ekimmeyhanesi hashtag’i ile sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Ekim Meyhanesi’nde bu hafta
Etkinliğe özel performanslar sergileyen Ekim Meyhanesi orkestraları, Cuma ve Cumartesi geceleri Ekim Meyhaneleri’nde eğlencenin ve keyfin ortağı olmaya devam ediyor. Özel etkinlikler, indirimler ve sürpriz hediyelerle birlikte bu haftaya da damga vuracak Ekim Meyhanesi, 21 Ekim Cuma akşamı Hürdeniz Fish Restaurant, Ambiance Restaurant, Pine House Restaurant ve Le Chateau Mangalbaşı’nda; 22 Ekim Cumartesi akşamı ise Missina Restaurant, Dökme Et Restaurant, 360 Restaurant & Bar ile Aspava Restaurant’ta misafirlerini ağırlayacak.

Ekim meyhanesi marketlerde kazandırmaya devam ediyor
“Şanslı şişeyi bul, Ekim masasının keyfini çıkar” sloganı ile Ekim ayı boyunca her hafta yapılan çekiliş ile Ekim Meyhanesi mekanlarından birinde 2 kişilik yemek hediye ediliyor. Ada genelindeki 22 anlaşmalı marketten Ekim Meyhanesi etkinliği süresince satın alınacak Tekirdağ Rakısı Altın Seri 70cl ya da Johnnie Walker Black Label 75cl karşılığında verilen çekiliş kuponu ile her Perşembe noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş sonucunda aynı haftanın Cuma ve Cumartesi geceleri için 2 kişilik yemek kazanma şansı elde ediliyor.

Özel etkinlikler ve avantajlı fiyatlar Ekim ayı boyunca sürecek
“Ekim Meyhanesi” kapsamında birbirinden özel eğlenceler ve kaçırılmayacak fırsatlar Ekim ayı boyunca sürecek. Anlaşmalı 101 meyhanede Johnnie Walker Black Label 75cl ve Tekirdağ Rakısı Altın Seri 70cl şişelerinde %15 indirim fırsatı ile her hafta Cuma ve Cumartesi geceleri doyasıya eğlence ve keyif sunulacak. Etkinlik takvimini ve tüm detayları takip etmek için www.ekimmeyhanesi.com web adresi ziyaret edilebilirsiniz.

Bu haber toplam 2662 defa okunmuştur