1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Candan Erçetin büyüledi
Candan Erçetin büyüledi

Candan Erçetin büyüledi

Erçetin, her zaman olduğu gibi güçlü orkestrası ve şarkılarıyla tüm konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

A+A-

 

Geçtiğimiz akşam Cratos Premium Otel’de sahne alan Candan Erçetin deyim yerindeyse tüm misafirleri büyüledi. Payetli şık kıyafetiyle zarafetini ön plana çıkaran Erçetin, her zaman olduğu gibi güçlü orkestrası ve şarkılarıyla tüm konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.
Candan Erçetin iki bölümden oluşan sahnesine en sevilen şarkıları ile başlayıp daha sonrasında tüm salonu oynattı. ‘Ben Yalnızım’, ‘Güle Güle’ gibi birbirinden güzel şarkıları da seslendiren sanatçıya konuklar da eşlik etti.

Cratos Premium’dan 20. yıl sürprizi
Birbirinden güzel şarkılarını hayranları için seslendiren Candan Erçetin, bir şarkısının bitiminde Cratos Premium Otel çalışanları tarafından sahnede çiçekle ve pastayla 20. sanat yılı tebrik edilerek kutlandı. Cratos Premium Otel çatısı altında bir çok konsere imza atmış olan sanatçı, geçen 20 güzel yılını, misafirlerle pasta keserek ve ‘Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun’ parçasını seslendirerek kutladı..
Sonbaharda Türk Sanat Müziği albümü çıkarmayı planlayan sanatçı, dinlayicilerine sahneden yeni albüm süprizini de duyurmuş oldu.

Seviliyor
Erçetin, sahnesinin ikinci bölümünde rahat tavırları ve misafirlerle diyalogları ile dikkat çekerken, hayranlarının ilgisiyle de çok mutlu olduğunu dile getirdi.
Konukların çiçek yağmuruna tuttuğu sanatçı, kırmızı güllerden oluşan bir buket ve arkası kesilmeyen güllerle, alkışlar eşliğinde uğurlandı.

Bu haber toplam 2016 defa okunmuştur