1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Angelo’nun melekleri
Angelo’nun melekleri

Angelo’nun melekleri

Seniha Kanatlı, Aysen Akten ve Kateryna Gannenko ile çok özel

A+A-

Levent ÖZDAĞ

Angelo Ajans direktörü, ülkemizin tanınmış güzellerinden Seniha Kanatlı, manken Aysen Akten ve Kateryna Gannenko Genç TV’de Hüseyin Kıral’ın hazırlayıp sunduğu ‘Kral’ın Konukları’ programından önce sorularımızı yanıtladı.

Seniha, Aysen ve Kateryna konuk olduğu programda mankenlik yaşamı üzerine ve Seniha Kanatlı’nın özel yaşamı ile ilgili konular konuşuldu. Seniha Kanatlı çarpıcı açıklama yaparak yakın zamanda evli bir bayan olacağının müjdesini verdi.

Seniha: “1 yıl içinde evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum”
Seniha Kanatlı aşk hayatı ile ilgili soruya “Şuan hayatımda biri var ve ciddi düşünüyoruz. 1 yıl içinde evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum.”
“Eskiden sadece bayan mankenler vardı ve teklifi yapardım kabul edilir. Şimdi gerek sosyal medya olsun gerekse diğer alanlarda erkek modellerde artış oldu bu da iyi bir şey ajanslar için. Erkek model çok aranmıyor ama eskiye

Aysen: “Mankenliğe olumlu gözle bakılıyor”
“Küçüklükten beri ne olacaksın büyüdüğünde sorusuna manken olacağım cevabını verirdim. Annemin kırmızı topuklu ayakkabılarını giyerdim. Buraya geldiğim zaman iki yıl önce Seniha teklifte bulundu ve hayalin olan mankenliğe başladım. Burada mankenliğe olumlu gözle bakılıyor alıştı buradaki insanlar. Ailemin desteği de var her zaman arkamdalar. İyi ki Seniha’yı tanımışım, mükemmel bir ajansımız var. Diğer ajanslardan da teklif aldım ancak Angelo Ajans’ı seçtiğim için mutluyum.”

Kateryna: “Kıbrıs’ta olmaktan mutluyum”
“Daha önce Ukrayna’da iki yıl mankenlik yaptım. Şuan Kıbrıs’ta olmaktan mutluyum. Sıcak bir ülke ve insanları da öyle. Seniha teklif yaptı ve burada da mankenliğe devam ediyorum. Angelo Ajans’ta olmaktan mutluyum, güzel işlere imza atacağız.

Bu haber toplam 7216 defa okunmuştur