1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Anason Orkestrası, Kıbrıs Rakı Festivali’ni coşturuyor
Anason Orkestrası, Kıbrıs Rakı Festivali’ni coşturuyor

Anason Orkestrası, Kıbrıs Rakı Festivali’ni coşturuyor

Lezzet, muhabbet ve eğlence dolu Kıbrıs Rakı Festivali, 23 Mayıs akşamına kadar devam edecek.

A+A-


Geçtiğimiz Cumartesi akşamı başlayan, Yeni Rakı Alâ ve Tekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğunda, Eski Girne Limanı ve Çevresini Koruma Derneği işbirliği ile bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kıbrıs Rakı Festivali’nde, festivalin adına yakışır müzik ziyafetleri de sunuluyor. Festival kapsamında her gece farklı bir mekanda özel performans sahneleyen Anason Orkestrası da rakı severler tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Sahne aldıkları mekanlarda rezervasyonların çok önceden dolmasına vesile olan ve eski 45’likleri kendilerine has tarzlarıyla yorumlayan Anason Orkestrası rakı severlere coşku dolu, unutulmaz saatler yaşatıyor.

Festivalin açılışında Girne’de Dökme Et’te sahne alan grup, devam eden gecelerde yine Girne, Mağusa ve Lefkoşa’da Kemal’in Yeri, Kasap Osman, Le Chateau Romance, Biyer Restaurant ve Akşamcı Meyhanesi’nde rakı severler ile buluştu. Anason Orkestrası 22 Mayıs Cuma akşamı ise Missina Restaurat’ın festivale özel lezzetlerine müzikleri ile eşlik edip keyif katacak.

Lezzet, muhabbet, eğlence bir adada bir arada...

“Lezzet, muhabbet ve eğlence bir adada bir arada” sloganı ile bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kıbrıs Rakı Festivali’nde özel performansları ile sahne almanın kendileri için tarifsiz bir deneyim ve mutluluk olduğunu belirten Anason Orkestrası, gördükleri ilgiden büyük memnuniyet duyuyor.

Kıbrıs Rakı Festivali’nin kapanış etkinliği bu yıl 23 Mayıs Cumartesi günü Girne Limanı’nda gerçekleştirilecek. Saat 20:00’de Anason Orkestrası’nın performansı ile başlayacak olan eğlence, dillerden düşmeyen şarkıları ile gecenin yıldızı olan Gökhan Türkmen ile doruğa ulaşacak. Kıbrıs Rakı Festivali’nin kapanış gecesinde Girne Limanı’nda Kıbrıs halkıyla buluşacak olan Gökhan Türkmen, müzik, eğlence, anason kokusu ve heyecan dolu bu gecede rakı severleri coşturacak.

4. Kıbrıs Rakı Festivali’nin birbirinden renkli etkinliklerle dolu takvimi için www.kıbrısrakifestivali.com adresi ziyaret edilebilir. Yoğun ilgi gören festivale dahil olan Girne, Lefkoşa ve Gazimağusa’daki mekanlar ve Girne Limanı’ndaki tüm restoranlar için önceden rezervasyon yaptırılması tavsiye ediliyor.

4. Kıbrıs Rakı Festivali ile ilgili detaylı bilgi edinmek için www.facebook.com/kibrisrakifestivali  ve www.twitter.com/kibrisrakifest takip edilebilir.

Bu haber toplam 2350 defa okunmuştur