1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Zeytin Festivali sona erdi
Zeytin Festivali sona erdi

Zeytin Festivali sona erdi

14. Zeytin Festivali 6 Ekim 2015 Salı günü sona erdi. 2-6 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen festival halktan yoğun ilgi gördü.

A+A-

Girne Belediyesi 14. Zeytin Festivali 6 Ekim 2015 Salı günü sona erdi. 2-6 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen festival halktan yoğun ilgi gördü.

Stantlarda zeytin, zeytin ürünleri ve Kıbrıs’a özgü yiyecek içecek ve el işlerinin satışı gerçekleştirilirken, tiyatro gösterileri, konserler ve dans gösterileri de izleyenler tarafından beğeniyle karşılandı. Festivalin son gününde, Girne Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Alayköy Folklör Derneği, Göçmenköy-Taşkınköy Kültür Sanat Derneği halk dansları gösterisi gerçekleştirildi. Gecenin sonunda Blue Tears konser verdi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü,  bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilen Zeytin Festivali’nde geçmiş 14 yılın en yoğun ve en coşkulu katılımın gerçekleştiğini ifade ederek, festivalin, bilimsel, sanatsal ve kültürel çizgisinde çitanın yükseldiğini belirtti. Güngördü, bunun katılan halkın samimi yaklaşımı ve söylemlerinden de açıkça ortaya çıktığını söyleyerek, festivalde emeği geçen herkese ve ziyaretçilere teşekkür etti.

Bu haber toplam 1513 defa okunmuştur