1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Soluk soluğa muhteşem bir gösteri
Soluk soluğa muhteşem bir gösteri

Soluk soluğa muhteşem bir gösteri

Atlas Sirki devam ediyor…

A+A-

Dünyaca ünlü Atlas Sirki, Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına Erülkü Süpermarket otoparkına kurulan 1500 kişilik dev sirk çadırında gösterilerine tüm hızıyla devam ediyor.

Toplam 70 dakika süren Atlas Sirki gösterileri, 27 Nisan’a kadar, Cumartesi ve Pazar günleri gündüz saat 14.00’de, 16.00’da, 18.00’de ve 20.00’de, hafta içi akşamları 18.00’de ve 20.00’de başlayacak. Atlas Sirkinde uçan trapezciler, ölüm çemberi akrobatları, ip canbazları, sihirbazlar, yüksek hava gösterileri ve palyaçolarla soluk soluğa, nefes kesen muhteşem bir gösteri yer alıyor.

Türkiye’nin ilk Sirki olan Atlas Sirki, hem Anadolu’nun dünya kültürlerine armağan ettiği “Kültürel Miras” niteliğindeki geleneksel seyirlik sanatlarımızı hem de dünyaca ünlü akrobatların sunduğu modern performansları Kıbrıslı sanatseverlerle buluşturmayı hedefliyor.Atlas sirkine ilginin çok yüksek olduğunu belirten Atlas Sirki Sanat Yönetmeni Servet Yalçın; “Sizlere hayatınız boyunca unutamayacağınız bir 70 dakika vadediyoruz. Aldığınız her biletle, hem çok için önemli bir sosyal kuruma destek olacaksınız hem de çoluk çocuk ailece çok eğleneceksiniz. Tüm Kıbrıslıları sirkimize bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1773 defa okunmuştur