1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Sanatçılarımızın eserleri ARTİST 2014'te yer aldı
Sanatçılarımızın eserleri  ARTİST 2014te yer aldı

Sanatçılarımızın eserleri ARTİST 2014'te yer aldı

ARTİST 2014'te Gönen Atakol ve Hüseyin Özinal’ın eserleri yer aldı.

A+A-

Kültür Dairesi, 33. İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı’na, Kıbrıs Türk sanatını yurtdışına taşımak hedefiyle de ARTİST 2014/24. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı’na katıldı.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.’nin organizatörlüğünde 8-16 Kasım 2014 tarihleri arasında eş zamanlı olarak gerçekleştirilen fuarlar, Büyükçekmece’deki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yer aldı.

Türkiye Yayıncılar Birliği’nin işbirliği ile düzenlenen, Türkiye ve yurt dışından 850 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı 33. İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı’nda, söyleşi, panel, imza günleri, çocuk etkinlikleri ve dinletilerle birlikte 270 etkinlik gerçekleştirildi.

35 ülkeden 91 yayınevini ağırlayan 33. İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı’ndaki KKTC Yayınları standında, Yazar Bülent Dizdarlı’nın ve fuara kendi imkanları ile katılan Yazar Özlem Çatal Eserer’in imza günleri de düzenlendi.

ARTİST 2014

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kitap Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenen ARTİST 2014 / 24. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı bu yıl, “İçimizdeki Öteki” temasıyla açıldı.

Türkiye ve yurt dışından 100’den fazla sanat galerisi, sanat kurumu, üniversitelerin sanat fakülteleri ve bağımsız sanatçı inisiyatiflerinin katıldığı fuarda ressam Gönen Atakol’un kağıt üzerine marker ve keçeli kalemle çalıştığı portre ve figürlerinden oluşan 8 eseri ile ressam Hüseyin Özinal’ın ilk kez sergilenen son dönem kağıt üzerine akrilik çalışmalarından 6 eseri yer aldı.

Bu haber toplam 1352 defa okunmuştur