1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Rock’n Cyprus başlıyor
Rock’n Cyprus başlıyor

Rock’n Cyprus başlıyor

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Rock’n Cyprus Rock Fesitvali, 17 Mayıs tarihinde başlıyor. Festival’de Şebnem Ferah, Bülent Ortaçgil, TNK ve Gökhan Sanlıman gibi dev isimler sahne alıyor.

A+A-


Tanju KONURALP

Nethouse Rock’n Cyprus Rock festivali, bu yıl gerçekleştireceği dev organizasyon ile yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Rock’n Cyprus organizasyonunun bu yılki ayağının gerçekleşeceği 17 Mayıs tarihinde; Şebnem Ferah, Bülent Ortaçgil, TNK ve Gökhan Sanlıman gibi dev isimler sahne alıyor.

Yakın Doğu Üniversitesi bünyesindeki, ‘Park Near East’in açılış günü ile aynı anda gerçekleşecek olan organizasyon ile ilgili dün, Opel Showrrom’da; Nethouse Direktörü Murat Aşık, YDÜ yetkilisi Enver Algun ve Opel yetkilisi Fikri Macilla’nın katılım gösterdikleri bir basın toplantısı gerçekleştirildi.

Karnaval ve şenlik havası

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen birinci Nethouse Rock’n Cyprus Rock Festiali’nin, bu yılda aynı konsepte olacağını dile getiren Aşık, festivali yine karnaval ve şenlik havasında yapılacağı bilgisini verdi. Gün boyu sürecek olan festivalde, çocuklu ailelerin de düşünüldüğüne vurgu yapan Aşık, özel eğitimli pedagoglar liderliğinde, oyun ve eğitim alanlarında hizmet verileceğinin altını çizdi.

Ulaşım kolaylığı

Rock severlerin festivale katılımını kolaylaştırmak adına, her bölge için otobüslerin hazır bulunacağını sözlerine ekleyen Aşık, Yakın Doğu Üniversitesi öğrencilerinin ise konserlere, ücretsiz girebileceği bilgisini verdi. Aşık, organizasyon ile ilgili bilgi edinmek isteyenlerin, www.rockncyprus.net adresinden, her türlü bilgiyi alabileceklerini belirtti.

Avantajlı ön bilet satışı

17 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Nethouse Rock’n Cyprus Rock Festivali için ön bilet satışlarında önemli avantajlar olduğunu belirten Nethouse Direktörü Murat Aşık, bu bağlamda, 25 Nisan tarihine kadar 25 TL olan bilet fiyatlarının, bu tarihten sonra, kademeli olarak artacağı bilgisini verdi.

Avantajlı bilet satış noktaları

Lefkosa;
Nethouse Lefkoşa Ofis, Opel Genel Merkez, Mardo Lefkoşa/Deraboyu, Mardo UKÜ, Baba Bilgisayar
 

Girne;
Nethouse Girne Ofis, Avanti Cafe, Mardo Girne
 

Magusa;
Nethouse Mağusa Ofis, Flexi Net Cafe, Mardo (DAU), Mardo  Mağusa
 

Guzelyurt;
Teknosis Nethouse, Mardo ODTÜ
 

Lefke;
Omar Market, Mardo Lefke

Bu haber toplam 4480 defa okunmuştur