1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Narnia yine doldu taştı...
Narnia yine doldu taştı...

Narnia yine doldu taştı...

Lefkoşa Narnia Pub geçtiğimiz akşam yine dev bir konsere ev sahipliği yaptı. Genç müzisyen Fikri Karayel ve Gizem Akbil yüzlerce kişiye unutamayacakları bir gece yaşattı.

A+A-

 

 

Lefkoşa gece hayatının en hareketli konser mekanlarından Narnia Pub, geçtiğimiz Cumartesi gecesi kanser hastası bir gencin yararına ülkenin genç müzisyenleri Fikri Karayel ve ve Gizem Akbil’i sahnesine alarak misafirlerine bir gecede iki konser izleme fırsatı yarattı.
Gecede ilk olarak sahne alan Gizem Akbil, altı kişilik grubuyla birlikte seslendirdiği Türkçe alaturka tarzındaki müziği misafirlerden tam not alırken saksafon, ud ve darbuka gibi enstrümanlarla yapılan sololar da geceye ayrı bir renk kattı. Saatler gaceyarısını gösterirken Gizem Akbil dinleyicilerine teşekkür ederek yerini Fikri Karayel’e bıraktı.
Gizem Akbil’in performansının ardından pozitif enerjisi, sempatik tavırları ve tecrübeli kadrosuyla sahne alan Fikri Karayel kendi bestelerinin yanında sevilen rock, reggae ve pop şarkılara da yer vererek hızlı temposunu gecenin geç vakitlerine kadar sürdürmeyi başardı.

Bu haber toplam 1529 defa okunmuştur