1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Muhteşem final
Muhteşem final

Muhteşem final

37. Güzelyurt Portakal Festivali sona erdi…

A+A-



4-20 Temmuz 2014 tarihleri arasında gerçekleşen 37. Güzelyurt Portakal Festivali dün akşam muhteşem final gösterileri ile sona erdi. Finalde sahne alan Haluk Levent muhteşem bir performans sergilerken, Moğolistan Akrobasi ekibinin gösterisi büyük beğeni topladı.

Beşiktaş Belediyesi Final Gecesinde
Güzelyurt Belediyesi ile 20 yıldır kardeş belediye olan Beşiktaş Belediyesi heyeti dün akşam 37. Güzelyurt Portakal Festivali’nin final gecesine katıldı.

Haluk Levent coşturdu
Festival Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen final gecesinde sahne alan Türkiye’nin rock sanatçılarından ve Kıbrıs aşığı Haluk Levent muhteşem bir performans sergiledi. Levent konser süresince bitmeyen enerjisine hayranlarını da katarak herkese unutulmaz bir gece yaşattı. Mütevazi tavrıyla halk tarafından beğeni toplayan Haluk Levent, konserine sahne dışında halkın arasında da devam etti. Halkın yoğun ilgi gösterdiği konserde Haluk Levent hayranlarından tam not aldı.

Akrobasi Gösterileri İzleyenleri Büyüledi
Gecede yer alan birçok gösteri izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.  Moğolistan Akrobasi Ekibi izleyenlere muhteşem bir gösteri yaptı. Yaklaşık yarım saat sahnede çeşitli akrobasi hareketleri yapan ekip, izleyenler tarafından büyük beğeni ve alkış topladı.  Birbirinden farklı gösterileri sahneleyen Moğolistan Akrobasi ekibi geceye ayrı bir renk kattı.

Halka portakal maskotu ve piyango bileti dağıtıldı 
Final Gecesinde Güzelyurt Portakal Festivali simgesi hediyeler Sunucular Seniha Kanatlı, Burç Tuncer ve Ufuk Soğur tarafından vatandaşlara dağıtıldı. Vatandaşlar portakal maskotunu alabilmek için adeta yarıştı.

Sponsorlara plaket takdim edildi.
37. Güzelyurt Portakal Festivali’nin gerçekleşmesine katkı koyan sponsorlara, sivil toplum örgütlerine ve şahıslara teşekkür plaketi takdim edildi.

Festival piyangosu çekildi
Güzelyurt Belediyesi tarafından Festival süresince ücretsiz olarak dağıtılan piyangonun çekilişi de yapıldı. Bulut İnşaat sponsorluğunda 2+1 dairenin çekilişini Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar yaptı. Daire 55629  nolu bilete çıktı.

Bu haber toplam 1865 defa okunmuştur