1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. KIFSAD’da yeni dönem
KIFSAD’da yeni dönem

KIFSAD’da yeni dönem

KIFSAD Olağanüstü Genel Kurulu dernek binasında toplandı, yeni yönetim belirlendi

A+A-

Kıbrıs Fotoğraf Sanatı Derneği, (KIFSAD) Olağanüstü Genel Kurulu yoğun bir katılımla dernek binasında yapıldı.

Genel kurulda ilk olarak KIFSAD 5. Dönem Başkanı Mehmet Türkelman kısa bir konuşma yaparak, üyelere katkılarından dolayı teşekkür etti, yeni yönetime başarılar diledi.

Ardından Vacide Gören, Yıldız Özkan ve Emel Sefer’den oluşan divan oluşturulmasının ardından Mali ve Faaliyet Raporu okundu ve oybirliği ile onaylandı.

Daha sonra 6. Dönem  Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Denetleme Kurulu Adayları üyelere tanıtıldı.  Ardından adaylar üyelerin onayına sunuldu ve  yeni dernek organları oybirliği ile kabul edildi.

Buna göre yeni Yönetim Kurulu Tijen Erol Yakup, Mehmet Ali  Serak, Nihal Sakarya, Adem Kavaz , Alev Emre Gürsev, Esra Yürün ve Ahmet Dağbaşı’ndan oluştu.

Denetleme Kurulu Özhan Özatay, Mehmet Türkelman, Ahmet Bullici, Hasan Okanar, İbrahim Üstüner; Disiplin Kurulu Mustafa Müezzinoğlu, Çağın Çağaşan, Zeka Baydar, Nilgün Altıntaş Çolakoğlu ve Mustafa Bacavuz’dan oluştu.

Daha sonra Dernek Tüzüğü’nde değiştirilen maddeler okundu ve oylamaya sunuldu. Gerçekleşen sunumun ardından tüzük değişiklikleri oybirliğiyle kabul edildi.  Olağanüstü genel kurul dilek ve temenniler kısmı ile son buldu.

Öte yandan yeni yönetim kurulu yapacağı ilk toplantısında görev dağılımı yapacak.

Bu haber toplam 1298 defa okunmuştur