1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Girne'de çocuk ve yetişkinlere kurslar verilecek
Girnede çocuk ve yetişkinlere kurslar verilecek

Girne'de çocuk ve yetişkinlere kurslar verilecek

Girne Belediyesi Kültür Merkezi Sanat Atölyesi, mart ayında çocuk ve yetişkin gruplarına yönelik kurslar düzenliyor. Çocuklara; heykel, drama, yetişkinlere; kara kalem ve suluboya, photoshop ve fotoğrafçılık kursları verilecek

A+A-

Girne Belediyesi Kültür Merkezi Sanat Atölyesi, mart ayında çocuk ve yetişkin gruplarına yönelik kurslar düzenliyor. Çocuklara; heykel, drama, yetişkinlere; kara kalem ve suluboya, photoshop ve fotoğrafçılık kursları verilecek.

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, mart ayında başlayacak ve üç ay sürecek kurslar için, aylık 50 TL ücret alınacak ve kurslarda çocukların kullanacağı malzemeler belediye tarafından karşılanacak.

Atölye çalışmalarının sonunda ise çıkan ürünler sergilenerek atölye çalışmalarına katılanlara katılım belgesi verilecek.

GÜNGÖRDÜ: “AMAÇ HALKIN ÇAĞDAŞ SANATLA İLİŞKİSİNİ SAĞLAMA”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, atölye çalışmalarının halkın çağdaş sanatla olan ilişkisini; başta çocuklar olmak üzere genç ve yetişkinlerin yaratıcı ve özgün ürünler ortaya koymalarını sağlamak amacıyla sürdüğünü söyledi.

Güngördü, kayıt ve geniş bilgi için, Girne Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi veya Girne Belediyesi Sanat Atölyesi sorumlusu Zehra Şonya’ya 0533 866 3085 numaralı telefondan veya zehra.sonya@gmail.com mail adresinden ulaşılabileceği belirtti.

(tak)

Bu haber toplam 1157 defa okunmuştur