1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Festivalde Pinhani coşkusu
Festivalde Pinhani coşkusu

Festivalde Pinhani coşkusu

38. Güzelyurt Portakal Festivali kapsamında önceki akşam kent merkezinde İndirimli Alışveriş Günleri gerçekleşirken, Pinhani grubu hayranlarıyla buluştu.

A+A-

“İndirimli Alışveriş Günleri” kapsamında vatandaşlar alışveriş yaparken çocuklarda ücretsiz oyun stantlarından yararlandı. Etkinlik nedeniyle Ecevit Caddesi ve caddeye çıkan tali yollar kapatılarak, vatandaşın rahat alışveriş yapması sağlandı.

Ücretsiz kurulan yiyecek ve oyun stantlarında çocuklar doyasıya eğlenirken, vatandaşlar indirimli alışverişten yararlandı.
Festivalin simgesi olan Bay, Bayan Portakal ve yavruları yumurcak maskotlar gece boyunca çarşı merkezinde çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatı.
Güzelyurt Belediyesi vatandaşlara portakal ve portakal suyu ikram edilirken, Güzelyurt Belediyesi İndirim Gününde alışveriş yapıp fişini getiren vatandaşlara 12 Temmuz 2015 Pazar günü çekilişi yapılacak araba ve atv piyangosunun biletleri verildi. 
Türkiye’nin sevilen müzik gruplarından Pinhani Kapalı Çarşı (Gençlik Merkezi) önünde tam bir yaz konseri gerçekleştirdi. Konseri Başbakan Yardımcısı, Ekonomi Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Menteş Gündüz, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve çok sayıda Pinhani hayranı dinledi.

Bu haber toplam 1252 defa okunmuştur