1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. DAÜ Cem Özer’i konuk etti
DAÜ Cem Özer’i konuk etti

DAÜ Cem Özer’i konuk etti

5. Müzikal Şenliği’nin 2. gününde ünlü sanatçı Cem Özer’in konuk olarak katıldığı söyleşi Aktivite Salonu’nda gerçekleştirildi.

A+A-

 

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü’ne bağlı Müzikal Topluluğu tarafından organize edilen 5. Müzikal Şenliği’nin 2. gününde ünlü sanatçı Cem Özer’in konuk olarak katıldığı söyleşi Aktivite Salonu’nda gerçekleştirildi.

Söyleşi öncesinde Özer, Rektörlük makamına nezaket ziyaretinde bulundu. Rektörlük makamında Prof. Dr. Necdet Osam ile görüşen Özer, DAÜ hakkında geniş bilgiler aldı ve KKTC’de bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ardından söyleşinin gerçekleştirileceği yer olan Aktivite Salonu’na geçen Özer, burada kalabalık bir öğrenci kitlesi tarafından karşılandı. Söyleşi sonrası DAÜ Müzikal Topluluğu,  UKÜ ve YDÜ ’ye bağlı tiyatro toplulukları ortaklaşa doğaçlama performans gerçekleştirdi. Cem Özer’in de yer aldığı performansta, öğrenciler keyifli vakit geçirdi. Söyleşi sonunda Müzikal Topluluğu Başkanı Mustafa Kemal Aygün  tarafından Cem Özer'e teşekkür plaketi takdim edildi ve hatıra fotoğrafı çekildi.

Bu haber toplam 1342 defa okunmuştur