1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. 1 MAYIS’TA KANAL SİM FARKI
1 MAYIS’TA KANAL SİM FARKI

1 MAYIS’TA KANAL SİM FARKI

İşçi Bayramı’nda Kanal SİM yine çok farklı… Özel röportajlar, belgeseller, işçi filmleri, konserler gün boyunca ekrana gelecek…

A+A-

UNITED Medya Grubu’na bağlı Kanal SİM, SİM FM ve Yenidüzen emekçileri her yıl olduğu gibi bu yıl da 1 Mayıs’ta çalışmayacak…

‘Kıbrıs’ın Çok Taraflı Haber Kanalı’ sloganıyla yayınlarını sürdüren Kanal SİM, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda bu yıl da özel bir yayın akışı ile fark yaratacak.

Kanal SİM’de 1 Mayıs’ta gün boyu özel röportajlar, eski 1 Mayıs mitinglerinden görüntüler, İşçi filmleri, belgeseller ve konserler yayınlanacak. Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayacak 1 Mayıs özel yayını, 2 Mayıs sabahına kadar aralıksız devam edecek.

UNITED Medya Grubu’na bağlı Kanal SİM, SİM FM ve Yenidüzen çalışanları her yıl olduğu gibi bu yıl da 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda çalışmayacak. Bu nedenle Kanal SİM’de ve SİM FM’de canlı yayın olmayacak. 1 Mayıs özel yayını otomasyonla yapılacak.

‘Toplu sözleşmeli tek özel medya kuruluşu’ olma özelliği de taşıyan ve Dev-İş’te örgütlü UNITED Medya çalışanları bu yıl da İşçi Bayramı’nda ara bölgedeki Taksim Sahası’nda düzenlenecek mitingde yerini alacak.

Bu haber toplam 1912 defa okunmuştur