1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Yardıma muhtaç çocuklar yararına gala gecesi düzenledi
Yardıma muhtaç çocuklar yararına gala gecesi düzenledi

Yardıma muhtaç çocuklar yararına gala gecesi düzenledi

TELSİM’in destek verdiği etkinlikte 25.000 TL bağış toplandı

A+A-

Kuzey Kıbrıs’ta yaşayan yabancıların kurduğu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde faaliyet gösteren Children In Need Foundation (CINF) Kıbrıs’taki yardıma muhtaç çocuklar yararına bir gece yemeği düzenledi.

Telsim’in destekleriyle gerçekleşen etkinlikten elde edilen gelir ile Kıbrıs’ta yaşayan dar gelirli ailelerin çocuklarına yardım etmek amacıyla kurulan Gıda Bankası’na bağışta bulunuldu. Gıda Bankası ile  yardıma muhtaç çocukların gıda, çocuk bezi gibi her türlü malzeme ihtiyacı gideriliyor.

Floyd: Projelerimizde başarıya ulaşabilmemiz için destek veren TELSİM’e teşekkür ederiz
Children In Need Foundation adına açıklamada bulunan Laurence Floyd, etkinlikte 25.000 TL bağış toplandığını belirterek, toplanan miktarın bir bölümünün çocuklarla ilgili başka projelerde kullanılacağını belirtti. Kıbrıs’taki ihtiyaçlı çocuklara yardım elini uzatabildikleri için mutluluk duyduklarını dile getiren Floyd, Telsim’in desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Floyd, “Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleri ile duyarlı bir kurum olduğunu gösteren Telsim’e  projelerimizde başarıya ulaşabilmemiz için düzenli şekilde destek verdiği için teşekkür ederiz” dedi.


Children In Need Foundation Supper Club etkinlikleri kapsamında ikincisi düzenlenen etkinlik Girne’deki Colony Hotel karşısındaki Bahçe’de saat 19:00’da kokteyl ile başladı. Telsim’in de son teknoloji cihazlarıyla canlılık ve renk kattığı gecede, katılımcılar Oculus Rift ile 3D sanal gerçekliği ve Google Glass ile giyilebilir teknolojiyi  Telsim sayesinde deneyimlemenin keyfine vardılar.
Sosyal sorumluluk bilinciyle Kıbrıs’taki dar gelirli ailelerin çocuklarına yardımda bulunmak amacıyla bir yemek ile biraraya gelen katılımcılar, geceye yurt dışından katılan New Jersey Nights müzik grubunun enfes sahne gösterisiyle eğlenceli vakit geçirdiler.
İhtiyaçlı çocuklara yardımda bulunmak isteyen Telsim aboneleri de, 2464’e gönderecekleri 5 TL karşılığındaki boş mesaj ile “Gıda Bankası”na bağışta bulunabiliyor.

Bu haber toplam 1783 defa okunmuştur