1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Video portalına büyük ilgi
Video portalına büyük ilgi

Video portalına büyük ilgi

‘Kıbrıs’ın Çok Taraflı Haber Kanalı’ sloganıyla 2009’dan bu yana yayınlarını sürdüren Kanal SİM’in bir ay önce yayın hayatına soktuğu video portalı büyük ilgi görüyor.

A+A-

‘Kıbrıs’ın Çok Taraflı Video Portalı’ sloganını kullanan www.kanalsim.com sitesi, yayına başladığı 2 Nisan’dan bugüne, bir ay içinde 20 bine yakın farklı kullanıcı tarafından ziyaret edildi.

Sitenin bir aylık tıklanma sayısı 50 bine yaklaşırken, dünyanın birçok yerinden siteye giriş yapılıyor.
İnternet devi Google’ın sitelerle ilgili veriler sağlayan ‘Google analytic’ servisinin verilerine göre www.kanalsim.com sitesi en fazla izleyiciyi Kıbrıs’tan alıyor. İngilizce ve Rumca videolara da yer veren portala Kıbrıs’ın her iki kesiminden de giriş yapılıyor.

Video portalına Kıbrıs’tan sonra en çok Türkiye’den giriş yapılıyor. Bunu sırasıyla İngiltere, ABD, Almanya, Avustralya, Hollanda, Belçika ve Kanada izliyor.
‘Google analytic’in verilerine göre www.kanalsim.com sitesine bir ay içinde dünyanın yedi kıtasından ve tam 84 farklı ülkeden giriş yapıldı.

ZENGİN İÇERİK
Güncel haberlerin yanısıra önemli gelişmelere ilişkin detaylı videoların da yayımlandığı sitede belgeseller ve haber klipleri de yoğun ilgi görüyor. Kanal SİM’de yapılan programlara da yer verilen portalda özel ilgi videolarına da talep yoğun...

Kanal SİM Genel Yayın Yönetmeni Sami Özuslu, ‘Kıbrıs’ın Çok Taraflı Haber Portalı’nın kısa sürede bu kadar yoğun ilgi görmesinin sürpriz olmadığını söyledi. “Böyle bir ihtiyaç olduğunu tespit ederek yola çıktık ve farklı bir portal oluşturmak istedik” diyen Özuslu, yaklaşık 8 ay süren hazırlıklardan sonra Kanal SİM’in kuruluş yıldönümü olan 2 Nisan’da siteyi hizmete açtıklarını anımsattı. Özuslu, sitenin hayata geçmesinde ve zengin içeriğinin oluşmasında katkı koyan herkese teşekkür etti.

Sami Özuslu, “Amacımız farklı bir mecradan daha izleyiciye hizmet vermek. Teknoloji ve izleyici alışkanlıklarındaki değişimi takip ederek hizmetleri çeşitlendirmek istiyoruz. Gördüğümüz ilgiden son derece memnunuz” dedi. www.kanalsim.com video portalının teknik altyapısı AR-Nİ web tasarım ve geliştirme şirketi tarafından tasarlanıp uygulanıyor, içerik ise Kanal SİM tarafından sağlanıyor.

Bu haber toplam 1217 defa okunmuştur