1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Üniversite kayıtları 1-5 Eylül arası
Üniversite kayıtları 1-5 Eylül arası

Üniversite kayıtları 1-5 Eylül arası

Türkiye’deki üniversitelere kayıt hakkı kazanan adayların kayıtlarının, 1-5 Eylül tarihleri arasında ilgili üniversiteler tarafından yapılacak

A+A-

 

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Yüksek Öğrenim ve Dış İlişkiler Müdürlüğü, dün açıklanan 2014 ÖSYS yerleştirme sonuçlarına göre, Türkiye’deki üniversitelere kayıt hakkı kazanan adayların kayıtlarının, 1-5 Eylül tarihleri arasında ilgili üniversiteler tarafından yapılacağını duyurdu.

Yüksek Öğrenim ve Dış İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yerleşme alan öğrencilerin kazandıkları programın kayıt tarih ve şartlarını, ilgili üniversitelerinin internet sitesinden öğrenebilecekleri bildirildi.

Açıklamada, geçmiş yıllarda olduğu gibi 2014-2015 öğretim yılında da Türkiye üniversitelerinde bir programa kayıt hakkı alan öğrencilere Yüksek Öğrenim ve Dış İlişkiler Dairesi’nde dosya açma ve üniversiteye kayıtla ilgili gerekli olan belgelerin tamamlanması için evrak verileceği ifade edildi.

Ayrıca 2014-2015 öğretim yılında Türkiye Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtlarda kalmak isteyen öğrencilerin yurt müracaatlarını Daire üzerinden yapabilecekleri hatırlatıldı.

(tak)

Bu haber toplam 1363 defa okunmuştur