1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Tutuksuz yargılanacak...
Tutuksuz yargılanacak...

Tutuksuz yargılanacak...

İskele’de eşi ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle Ersin Kahraman’ın aracına kasten ve kanunsuz olarak 3 kez kendi aracıyla vuran ve daha sonra Kahraman’ın yaralanmasına neden olan zanlı S.D dün yeniden mahkemeye çıkarıldı...

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

İskele’de eşi ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle Ersin Kahraman’ın aracına kasten ve kanunsuz olarak 3 kez kendi aracıyla vuran ve daha sonra Kahraman’ın yaralanmasına sebep olan zanlı S.D, almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Dün yeniden mahkemeye çıkarılan zanlı S.D, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Soruşturma tamamlandı...
Meselenin tahkikat sorumlusu Polis Çavuşu Nuri Diner, zanlı S.D’nin 27 Temmuz tarihinde, eşi ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle yönetimindeki DZ 313 plakalı aracı ile Ersin Kahraman’ın yönetimindeki MZ 229 plakalı aracı takip ettiğini belirtti. Ersin Kahraman’ın yönetimideki MZ 229 plakalı aracın Kıbrıs Türk Petrolleri yol kavşağında durduğunu belirten Diner, aracın durması sonucu zanlı S.D DZ 313 plakalı aracı ile Kahraman’ın aracına 3 kez olmak üzere kasten ve kanunsuz olarak çarptığını ve Kahraman’ın sol ayağının kaldırım ile MZ 229 plakalı aracın arasına sıkışarak yaralandığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Diner, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Teminata bağlandı...
İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Cenkay Menteş İnan, zanlı S.D’nin kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine ve 1 KKTC vatandaşının 40 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

Bu haber toplam 1792 defa okunmuştur