1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Tutuklu yargılanacak
Tutuklu yargılanacak

Tutuklu yargılanacak

Kumyalı’da 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tecavüzde bulunan zanlı M.K.dün yeniden İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı…

A+A-

 

 

Gamze BAYKUR

Kumyalı’da 2015 yılı Şubat ayı içerisinde 5 yaşındaki küçük kıza cinsel tecavüzde bulunan enişte zanlı M.K, dün yeniden İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Cinsel tecavüz” ve “Cinsel taciz” suçlamaları ile mahkemeye çıkarılan zanlı M.K davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 2 buçuk ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak merkezi cezaevine gönderildi.

Muayene sonucunda olay ortaya çıkmıştı…
Zanlı M.K., 2015 yılı Şubat ayı sonunda 5 yaşındaki küçük kızı evine çağırmış ve cinsel tecavüz suçunu işlemişti. Geçtiğimiz hafta içinde ise rahatsızlanan küçük kız annesi tarafından Mağusa Devlet Hastanesi’ne götürülerek doktor kontrolünden geçirilmiş ve muayene sırasında küçük kızın cinsel tecavüze uğradığı tespit edilmişti.

Cezaevine gönderildi…
Soruşturmayı yürüten polis memuru zanlı M.K.aleyhine yürütülen tahkikatın bitmesinin ardından zanlı M.K.’nın 3 ayı geçmemek üzere hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini talep etti. İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Cenkay Menteş İnan ise zanlı Kurum’un davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 2 buçuk ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Bu haber toplam 1345 defa okunmuştur