1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Tiyatro sanatçıları Lefkoşa Maratonu'na kayıt yaptırdı.
Tiyatro sanatçıları Lefkoşa Maratonuna kayıt yaptırdı.

Tiyatro sanatçıları Lefkoşa Maratonu'na kayıt yaptırdı.

Sanatçılar, halkı “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Gelir Engelsiz Araca Gidiyor” sloganıyla başlatılan maratona katılmaya çağırdı

A+A-

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu (LBT) sanatçıları, halka, Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından 18 Ekim Pazar günü düzenlenecek “Lefkoşa Maratonu”na katılım çağrısı yaptı.

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, LBT ekibi bugün Belediye Binası’na giderek, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ile görüştü ve maratona kayıt yaptırdı.

Halkı “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Gelir Engelsiz Araca Gidiyor” sloganıyla başlatılan maratona katılmaya çağıran sanatçılar, bu tür etkinliklerin toplumsal kolektivizmi, dayanışmayı ve moral değerleri yükselttiğini belirtti.

Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı ise, “Lefkoşa Maratonu”na verdikleri destekten ötürü Lefkoşa Belediye Tiyatrosu sanatçılarına teşekkür ederek, engelsiz bir Lefkoşa yaratılması için tüm toplumun çabasına ihtiyaç duyulduğunu kaydetti.

4 km, 8 km ve 21 km’yi kapsayacak olan koşular için hafta içi 18.00’e kadar, hafta sonu Cumartesi 08.00 – 13.00 ve Pazar günü ise 08.00 – 09.45 kadar Lefkoşa Türk Belediyesi’nin önünden kayıt yapılabiliyor.

(tak) 

Bu haber toplam 1439 defa okunmuştur