1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Ticarette işbirliği görüşülecek
Ticarette işbirliği görüşülecek

Ticarette işbirliği görüşülecek

Partiler Kıbrıs Türk Ticaret Odası ve Kıbrıs Rum tarafını temsilen “Kıbrıs Ticaret ve Sanayi Odası”nın işbirliği çalışmaları hakkındaki sunumunu izleyip konu hakkındaki görüşlerini paylaşacak.

A+A-

Bazı Kıbrıslı Türk ve Rum siyasi partiler ara bölgede yapılan  toplantılar çerçevesinde ancak “özel gündemle” yeniden bir araya geldi.

Ledra Palace Otel konferans salonunda saat 10.30’da özel gündemle toplanan partiler bugün Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) ve Kıbrıs Rum tarafını temsilen “Kıbrıs Ticaret ve Sanayi Odası”nın işbirliği çalışmaları hakkındaki sunumunu izleyip konu hakkındaki görüşlerini paylaşacak.

Bugünkü toplantıya KTTO Başkanı Fikri Toros, Rum Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Phidias Pilides ve KTTO Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Baykallı da katıldı.

Bugünkü toplantıya KKTC’deki partileri temsilen CTP-BG’den Muhittin Özsağlam, DP-UG’den Serhat Kotak, UBP’den Oğuzhan Hasipoğlu, TDP’den Bülent Evre ve Deniz Birinci, YKP’den Alpay Durduran, Oğuz Ese ve Murat Kanatlı, KSP’den Mehmet Birinci katıldı.

Rum Ekologlar ve Çevreciler Hareketi (Yeşiller) toplantıya temsilci göndermedi.

Rutin toplantılardan farklı olarak herhangi bir partinin ev sahipliğinde olmayan toplantı sonrası basına herhangi bir açıklama yapılmayacağı belirtildi.

(TAK))    

Bu haber toplam 1601 defa okunmuştur