1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. "Tıbbi malzemelerin dağıtım için işbirliği" talebi
Tıbbi malzemelerin dağıtım için işbirliği talebi

"Tıbbi malzemelerin dağıtım için işbirliği" talebi

Sucuoğlu, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği yetkililerini kabul etti

A+A-

Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, Günay Kibrit başkanlığındaki Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği (KTOÖD) heyetini kabul etti.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, KTOÖD Başkanı Günay Kibrit kabulde yaptığı konuşmada, ülke genelinde engellilerin yaşadığı sıkıntılardan bahsederek, Sağlık Bakanlığı tarafından karşılanan tıbbi malzemelerin dağıtımı konusunda bakanlık ile işbirliği içerisinde çalışma arzusunda olduklarını söyledi.

Engelliler Dairesi’nin kurulması için hükümet yetkililerinden talepleri de olduğunu belirten Kibrit, mevcut dernek binasına ek ilave bina yapılması için de Bakan Sucuoğlu’ndan yetki talep etti.

SUCUOĞLU: “İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ”

Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu da kabulde yaptığı konuşmada, engelli vatandaşların daha iyi bir sağlık hizmeti alabilmesi için bakanlık olarak üzerlerine düşen görevleri yapacaklarını ve dernek ile işbirliği içerisinde çalışacaklarını belirtti.

Engelliler Dairesi kurulması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyleyen Sucuoğlu, dernek binasına yapılması düşünülen ek bina projesine olumlu baktıklarını ve gereken yetkinin verileceğini ifade etti.

Ortopedik Özürlüler Derneği’nin “engelleri” ortadan kaldırmak için toplum nezdinde büyük çaba ve çalışmalar yaptığını da vurgulayan Sucuoğlu, bu özverili çalışmalardan ötürü dernek yetkililerini kutladı.

(tak)

Bu haber toplam 1481 defa okunmuştur