1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Teminata bağlandı…
Teminata bağlandı…

Teminata bağlandı…

Mağusa’da “Laguna Market” isimli marketten çalınan sigara, içki ve çeşitli market eşyalarını alarak marketlere satmak isteyen zanlı M.Ş dün yeniden mahkemeye çıkarıldı…

A+A-

Gamze BAYKUR

Mağusa’da “Laguna Market” isimli marketten daha önce tutuklanıp teminata bağlanan Mehmet Bayram ve İlkay Dural ile halen aranan Savaş Boybay tarafından sirkat edilen 512 paket sigara, 6 şişe içki ve muhtelif market eşyalarını hırsızlık olduğunu bildiği halde alarak marketlere satmaya çalışan zanlı M.Ş, dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. “Hırsızlık mal kabulü” suçundan Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Hırsızlık malları marketlere satmaya çalışıyordu…
Meselenin tahkikat memuru Hasan Karagil, zanlı M.Ş’nün 12 Şubat tarihinde “Laguna Market” isimli markete giren ve daha önce tutuklanıp teminata bağlanan Mehmet Bayram ve İlkay Dural ile halen aranan Savaş Boybay’ın sirkat ettiği sigara, içki ve muhtelif market eşyalarını hırsızlık olduğunu bildiği halde alarak marketlere satmak istediğinin tespit edildiğini açıkladı. Zanlı, aleyhine yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Karagil, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Tutuksuz yargılanacak…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı M.Ş’nün kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 2 bin TL nakdi teminat ödemesine ve 1 KKTC vatandaşının 50 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

Bu haber toplam 1510 defa okunmuştur