1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Televizyon yüzünden arkadaşını bıçakla yaraladı
Televizyon yüzünden arkadaşını bıçakla yaraladı

Televizyon yüzünden arkadaşını bıçakla yaraladı

Mağusa’da televizyonun yerini değiştirdiği için ev arkadaşı K.O.A’yı başından bıçakla yaraladı

A+A-

 

Gamze BAYKUR

Mağusa’da televizyonun yerini değiştirdiği için kavga ettiği ev arkadaşı K.O.A’yı başından bıçakla yaralayan Nijerya uyruklu zanlı C.C.U gözaltına alındı. “Adam yaralama” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı C.C.U, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Başından bıçakla yaraladı…
Meselenin tahkikat memuru Emin Özbilen, zanlı C.C.U’nun 26 Şubat tarihinde kalmakta olduğu ev içerisinde kendisinden izinsiz televizyonun yerini değiştirdiği gerekçesiyle ev arkadaşı K.O.A ile kavga ettiğini belirtti. Özbilen, çıkan kavga esnasında K.O.A’nın zanlı C.C.U’yu darp ettiğini, zanlının ise bunun üzerine mutfaktan aldığı toplam uzunluğu 30 cm olan bıçakla müşteki K.O.A’nın başına bir kez saplayarak yaraladığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Özbilen, zanlı C.C.U ’nun uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Teminata bağlandı…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı C.C.U’nun kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 3 bin TL nakdi teminat ödemesine ve haftada bir ün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1314 defa okunmuştur