1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Sosyal Hizmetler DEVREDE
Sosyal Hizmetler DEVREDE

Sosyal Hizmetler DEVREDE

Dipkarpaz’da ‘arazi anlaşmazlığı’ nedeniyle kavga çıktı, H.D isimli kadın, eşinin kardeşleri tarafından darp edildi

A+A-

DAVA OKUNUP, SERBEST KALDILAR… Karpaz’da büyük yankı uyandıran ve geçtiğimiz hafta içerisinde yaşanan olayla ilgili İskele Polis Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı. H.D’nin şikayetçi olması üzerine M.D, H.K ve K.K haklarında dava okunarak, serbest bırakıldı.


Ayşe GÜLER

Dipkarpaz’da ‘arazi anlaşmazlığı’ yüzünden çıkan tartışmada H.D, eşinin kardeşleri M.D, H.K, ve K.K tarafından darp edildi, hastanelik oldu.
Karpaz’da büyük yankı uyandıran ve geçtiğimiz hafta içerisinde yaşanan olayla ilgili İskele Polis Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.
H.D’nin şikayetçi olması üzerine M.D, H.K ve K.K haklarında dava okunarak, serbest bırakıldı.

Sosyal Hizmetler Dairesi ekipleri devrede
Yaşananlar üzerine Sosyal Hizmetler Dairesi devreye girdi. Daireye gelen ihbar üzerine dairede görevli 2 psikolog darp edilen H.D ile görüştü.
H.D’nin kendisiyle görüşen psikologlara ilk kez darp edilmediğini, daha önce de şiddete maruz kaldığını söylediği öğrenildi.

Psikologlarla görüşmeler sürecek
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Aile Destek ve Eğitim Merkezi’ne (GADEM) bağlı 2 psikologun H. D ile görüşmeye devam edeceği açıklandı.

Gören: “Darp olayı doğru”
Sosyal Hizmetler Dairesi Yenierenköy Bölge Sorumlusu Tevfik Gören, daireye gelen ihbar üzerine darba uğradığı iddia edilen H.D ile görüştüklerini söyledi.
Polisle yapılan görüşme yaptıklarını ve olayı doğruladıklarını belirten Gören, GADEM’de görevli 2 psikologun H.D ile geçtiğimiz gün görüştüğünü ifade etti.
Gören, H.D’nin görevlilere ilk kez darp edilmediğini, daha önce de darba maruz kaldığını öne sürdüğünü dile getirerek, buna rağmen olayın daireye ilk kez yansıdığını aktardı.
H.D’nin vücudunda darp izlerinin bulunduğunu anlatan Gören, psikologların devamlı olarak H.D ile görüşeceklerini söyledi.
Gören, “Biz H.D’nin yalnız olmadığını göstermek istedik. Görevli psikologlarımız kendisiyle görüştü. H.D, bize daha önce de darp edildiğini atardı. Ancak bu olay dairemize ilk kez yansıdı. H.D ile görüşmelerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 3264 defa okunmuştur