1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Siber başkanlığındaki meclis heyeti Ankara’ya gitti
Siber başkanlığındaki meclis heyeti Ankara’ya gitti

Siber başkanlığındaki meclis heyeti Ankara’ya gitti

Cumhuriyet Meclisi Başkanlık Divanı, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın davetlisi olarak dün akşam Ankara’ya gitti.

A+A-


Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber başkanlığındaki Cumhuriyet Meclisi Başkanlık Divanı heyeti, Ankara'ya gitti.

Meclis Başkanı Sibel Siber, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda, aynı sıralarda yurtdışından ülkeye dönen Türkiye Başbakanı Ahmet Davutoğlu ile de bir süre görüştü.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın davetlisi olarak Ankara'ya giden Meclis Başkanı Siber'e, Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Avkıran Alanlı, Meclis İdare Amiri Erdal Özcenk, Meclis Divan Üyeleri Armağan Candan, Hamit Bakırcı, Dursun Oğuz, Meclis Genel Sekreteri Emine Sarı, Meclis Başkanı Özel Kalem Müdürü Ahmet Muratoğlu eşlik ediyor.

Meclis Başkanı Siber ve beraberindeki parlamento heyetini Ankara Esenboğa Havalimanı Yabancı Konuklar Şeref Salonunda, Türkiye-KKTC Parlamentolararası Dostluk Grubu Kurucular Kurulu Başkanı İstanbul Milletvekili Yıldız Seferinoğlu, KKTC Ankara Büyükelçisi Fazıl Can Korkut, Dış İlişkiler ve Protokol Başkanlığı Görevlileri Hakan Arıburun ile Vedat Önal karşıladı.

ÖZCENK, UÇAKTA RAHATSIZLANAN YOLCUYA MÜDAHALE ETTİ

Bu arada Meclis İdare Amiri Dr. Erdal Özcenk, Ercan-Ankara yolculuğu sırasında uçak havadayken rahatsızlanan bir yolcuya müdahalede bulundu ve tansiyonu düşen yolcuyu uçak iniş yapana kadar tedavi etti.

(tak)

Bu haber toplam 1163 defa okunmuştur