1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Satırla tehditte bulundu, tutuklandı…
Satırla tehditte bulundu, tutuklandı…

Satırla tehditte bulundu, tutuklandı…

Paşaköy’de dün Ahmet Yalman isimli kişiyi satırla tehdit eden C.Ö (E-39) tutuklandı.

A+A-

 

Paşaköy’de dün Ahmet Yalman isimli kişiyi satırla tehdit eden C.Ö (E-39) tutuklandı.

Polis Basın Bülteni’ne göre, dün saat 19.30 sıralarında yaşanan olayda C.Ö, önceden arasında husumet bulunan Ahmet Yalman’ı darp etti ve aracından aldığı satırla tehdit etti. C.Ö’nün tutuklandığı bildirildi. Soruşturma sürüyor.


PARK HALİNDEKİ ARACI, HURDACIYA GÖTÜRÜP SATAN KİŞİ TUTUKLANDI

Mağusa’da kilitsiz vaziyete ve kontak anahtarı üzerinde, park halinde bulunan aracı hurdacıya götürüp satan kişi tutuklandı.

Polis Basın Bülteni’ne göre Y.A.(E-27), geçen Pazar günü, 15 Ağustos Bulvarı üzerinde, kapıları kilitsiz vaziyette ve kontak anahtarı üzerinde park halinde olan Ergin İlgu’ya ait EB 446 plakalı salon aracı, izinsiz olarak aldıktan sonra Mağusa’da bir hurdacıya 2 bin TL’ye sattı. Y.A’nın tutuklandığı kaydedildi.

GÜZELYURT’TA ASAYİŞ VE TRAFİK OPERASYONU…

Güzelyurt’ta dün asayiş ve trafik operasyonu düzenlendi.

Polis Basın Bülteni’ne göre 20.00-24.00 saatleri arasında, Güzelyurt Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde düzenlenen operasyon kapsamında, bölgede faaliyet gösteren kahvehaneler, bet ofisleri, gece kulüpleri ve alkollü içki satılan yerler kontrol edildi ancak herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri kontroller sonucu 400 araç kontrol edilirken, suç işlediği tespit edilen 52 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.

(tak)

Bu haber toplam 1521 defa okunmuştur