1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Sağlık ‘24 saat şikayet’ başladı
Sağlık ‘24 saat şikayet’ başladı

Sağlık ‘24 saat şikayet’ başladı

Sağlık Bakanlığı, 24 saat şikayet kabulüne başladı.

A+A-

 

Sağlık Bakanlığı, sağlık hizmetinin kalitesini artırmak için yeni bir hizmet başlattı. Vatandaşlar artık www.saglikbakanligi.com sitesinden şikayet ve önerilerini yazılı olarak bakanlığa iletebilecek.

Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu Bakanlık Basın Bürosu aracılığıyla yaptığı açıklamada, sağlık sisteminin yeniden inşa edilmeye başladığını söyleyerek, vatandaşlardan gelecek şikayet ve öneriler ile daha iyi sağlık hizmeti verilebileceklerini belirtti

24 saat sağlık ile ilgili konularda şikayetlerin bakanlığa iletilebileceğini dile getiren Sucuoğlu, şikayetlerin özel bir komite tarafından değerlendirilip sonuçlandırılacağını vurguladı.

Vatandaşların şikayet ve önerilerini gönül rahatlığı ile yapabileceğini vurgulayan Sucuoğlu, kimsenin deşifre edilmeyeceğini, gelen şikayetlerin bakanlık tarafından gizlilik ilkesine uyularak işleme tabi tutulacağını söyledi.

Dipkarpaz’dan, Yeşilırmak’a kadar tüm bölgelerdeki hastane ve sağlık ocaklarında olumsuz bir durum yaşayan vatandaşların, bakanlık ile temasa geçmesini isteyen Sucuoğlu, herkesin ilettiği konu ile ilgili bakanlığın geri dönüş yapacağını ve bilgi vereceğini belirtti.

Yapılacak şikayet ve önerilerde vatandaşın cep telefonu ve email adresini belirtmesinin gerekli olduğuna da işaret eden Sucuoğlu, vatandaşa daha iyi sağlık hizmeti verilebilmesi için işbirliğinin şart olduğunu vurguladı.

(tak)

Bu haber toplam 1303 defa okunmuştur