1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. RAFIN ALTINDA KALDILAR!
RAFIN ALTINDA KALDILAR!

RAFIN ALTINDA KALDILAR!

Mağusa Maraş bölgesinde bulunan Korpar yedek parça isimli iş yerinde oyun oynarken, raf şeklindeki dolaba tırmanmaya çalışan 5 yaşındaki Ege ve Efe Yuğluk isimli ikizlerin başına raf düştü. Efe kazadan küçük yaralarla kurtuldu, Ege yoğun bakımda yaşam sa

A+A-

YENİDÜZEN (Özel)

Mağusa Maraş bölgesinde bulunan Korpar yedek parça isimli iş yerinde bulunan 5 yaşındaki ikiz kardeşler oyun oynarken başlarına raf şeklindeki dolap düştü. Dün saat 12:20 raddelerinde işyerindeki raflı dolaba tırmanmaya çalışırken rafın düşmesi sonucu Efe ve Ege Yuğluk isimli kardeşler yaralandı. Kardeşlerden Efe’nin kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenilirken, Ege’nin ise ağır yaralandığı belirtildi. Kaza sonrası Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ege’nin yoğun bakım servisinde müşahede altında alındığı ve durumunun kritik olduğu aktarıldı.
YENİDÜZEN’e açıklama yapan Lefkoşa Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ersan Berksel, Ege’nin kafa travması geçirdiği ve kayıde kırığı bulunduğunu belirterek, yoğun bakım ünitesinde takip edildiğini söyledi. Küçük Ege’yi Beyin Cerrahi Bölümü doktorlarının kontrol ettiğini aktaran Berksel, yoğun bakımda olan her hasta gibi hayati tehlikesinin bulunduğunu söyledi.
Bu arada Efe ve Ege Yuğluk kardeşlerin, Mağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şubesi’nde görevli polis memuru Emin Yuğluk’un çocukları olduğu ve ailenin perişan olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 2382 defa okunmuştur