1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Ozanköy formasıyla uğurlandı
Ozanköy formasıyla uğurlandı

Ozanköy formasıyla uğurlandı

Genç yaşta geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden 29 yaşındaki Çağıl Zorlukasap, dün Ozanköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Zorlukasap’ın ailesi çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreninde gözyaşlarıyla taziyeleri kabul ederken, arkadaşlar

A+A-

Ayşe GÜLER

Girne’de önceki sabah meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 29 yaşındaki Çağıl Zorlukasap dün gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Genç yaşta yaşamını yitiren evli ve 1 çocuk babası Zorlukasap’ın cenaze törenine ailesinin yanı sıra çok sayıda seveni ve arkadaşları da katılarak ailenin acısını paylaştı.
Bazı milletvekillerinin de katıldığı cenaze töreninde Zorlukasap’ın sevenleri caminin bahçesi sığmadı.
Zorlukasap’ın hayatını kaybettiğine inanmak istemeyen arkadaşları, Ozanköy Spor Kulubü’nün formasının sarılı olduğu tabutun başından bir an olsun ayrılmadı.

Gözyaşlarıyla taziye kabul ettiler
Cenaze töreninde Zorlukasap’ın ailesi güçlükle ayakta durarak gözyaşlarıyla taziyeleri kabul etti. 
Zorlukasap dün Ozanköy Camisi’nde kılınan öğle namazının ardından Ozanköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kaza nasıl olmuştu?
Girne’de önceki sabah saat 04:00 sıralarında Ecevit Caddesi’nde meydana gelen kazada, 29 yaşındaki Çağıl Zorlukasap (E) yönetimindeki motosiklet, yolcu olarak bulunan 22 yaşındaki Aziza Seyliyeva (K) ile birlikte güney istikametine seyrederken sürücünün aşırı sürat ve dikkatsizliği sonucu sağa meyilli virajda çelik bariyerlere çarptı.
Zorlukasap ve Seyliyeva’nın kaza yerinde hayatını kaybettikleri ve kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtilmişti.

Bu haber toplam 2513 defa okunmuştur