1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 'Ortopedik Özürlüler'den seçim çağrısı
Ortopedik Özürlülerden seçim çağrısı

'Ortopedik Özürlüler'den seçim çağrısı

Bozkurt: “İki özürlü aday Kibrit ve Hacımehmet’in desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz, milletvekili olmaları durumunda, mücadelemizde büyük bir adım atmış olacağımıza inanıyoruz”

A+A-

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Orkun Bozkurt, 28 Temmuz erken genel seçimlerinde, Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler’den (CTP-BG) milletvekili adayı olan Günay Kibrit ile Demokrat Parti Ulusal Güçler’den (DP-UG) aday olan Sedat Hacımehmet’i destekleme çağrısı yaptı.

Bozkurt yaptığı açıklamada, “İki özürlü aday Kibrit ve Hacımehmet’in desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz, milletvekili olmaları durumunda, mücadelemizde büyük bir adım atmış olacağımıza inanıyoruz” dedi.

Bozkurt, “Yıllardır sürdürmekte olduğumuz fırsatların eşitlenmesi mücadelesi, ne yazık ki Meclisimizin tozlu rafları arasına tıkılıp kalmakta, hükümetler haklı olduğumuzu teyit etmekle birlikte bir adım atmaktan kaçınmaktadır. Anayasal haklarımızı kazanmak için verdiğimiz bu mücadele, sonuca ulaşabilmek şöyle dursun; ‘ayrımcılık’ yapılarak geriye götürülmektedir” diye konuştu.

Özürlülerin Kibrit ile Hacımehmet’i  destekleyeceğine inandığını söyleyen Bozkurt, karma oy kullanmayı düşünen vatandaşlara da özürlü adayları desteklemeleri çağrısında bulundu.(tak)

Bu haber toplam 1967 defa okunmuştur