1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Onkoloji Hastanesi’nin inşaatı tamam
Onkoloji Hastanesi’nin inşaatı tamam

Onkoloji Hastanesi’nin inşaatı tamam

Sağlık Bakanı Salih İzbul, inşaatı tamamen biten Onkoloji Hastanesi’ni ile ilgili trafo çalışmalarına yönelik ‘ek işlerin’ çıktığını kaydetti. YENİDÜZEN’e bilgi veren İzbul, çalışmaların tamamlanmasının ardından hastanenin açılışının en kısa sürede gerçek

A+A-

 

Sağlık Bakanı Salih İzbul, inşaatı tamamen biten Onkoloji Hastanesi’ni ile ilgili trafo çalışmalarına yönelik ‘ek işlerin’ çıktığını kaydetti. YENİDÜZEN’e bilgi veren İzbul, çalışmaların tamamlanmasının ardından hastanenin açılışının en kısa sürede gerçekleşeceğini açıkladı.

Ayşe GÜLER
56 yataklı, 6 yoğun bakım odalı ve radyoterapi cihazları ile de donatılacak Onkoloji Hastanesi’nin inşaatı tamamlandı.
Binlerce hastanın dört gözle beklediği hastanede şu anda trafo(elektrik) işleri ile çevre düzenlemeleri yapılıyor.
Sağlık Bakanı Salih İzbul, inşaatı tamamen biten Onkoloji Hastanesi’ni ile ilgili trafo çalışmalarına yönelik ‘ek işlerin’ çıktığını kaydetti.
YENİDÜZEN’e bilgi veren İzbul, hastanenin açılışının en kısa sürede gerçekleşeceğini açıkladı.

“Trafo çalışmaları yapılıyor”

Onkoloji Hastanesi ile Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin elektrik trafosunun aynı olacağını ancak söz konusu trafonun bunu kaldıramayacağını belirten İzbul, şu anda trafo çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi.
İzbul, Onkoloji Hastanesi’nin inşaatının tamamen bittiğini, çevre düzenlemesinin ise devam ettiğini ifade ederek, “İşler yolunda gidiyor. Trafo çalışmalarına yönelik çalışmalar bitince hastanenin içerisine gerekli ekipmanları taşıyacağız” dedi.

Hastanede hizmet verecek personel…

Hastanede hizmet verecek personelle ilgili de konuşan İzbul, tıbbi onkolog ve radyoterapi onkologları için girişim yapıldığını ve Türkiye Sağlık Bakanlığı ile uzlaşıya varıldığını dile getirdi.
İzbul, “şu anda Onkoloji Merkezi’nde hizmet veren doktor ve hemşirelerimiz var. kendi onkologlarımız görevi devralana kadar uzlaşı sürecek” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1660 defa okunmuştur