1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Ölümlü kazada zanlı suçunu kabul etti
 Ölümlü kazada zanlı suçunu kabul etti

Ölümlü kazada zanlı suçunu kabul etti

Mağusa’da önceki gün aracı ile Fezile Balçıner’e çarparak ölümüne neden olan zanlı Çağrı Ülker dün mahkemeye çıkarıldı...

A+A-

 

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da önceki gün aracı ile Fezile Balçıner’e çarparak ölümüne neden olan zanlı Çağrı Ülker dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Mahkemeye çıkarılan zanlı Ülker, tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Suçunu kabul etti...

Meselenin tahkikat sorumlusu Müfettiş Muavini Mustafa Özkantürk, zanlı Çağrı Ülker’in 11 Ekim tarihinde kullanımındaki FD 181 plakalı araç ile Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde Sema Otel istikametinden Anıt çemberine doğru %66 miligram alkollü içki tesiri altında dikkatsizce seyrettiği esnada karşıdan karşıya yaya olarak geçmekte olan Fezile Balçıner’e çarptığı açıkladı. Kazada ağır yaralanarak Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Balçıner’in, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını belirten Özkantürk, zanlının tutuklandığını söyledi. Zanlı Ülker’in gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini ifade eden Özkantürk, zanlının ifadesinde geceden sabaha kadar ara ara içki içtiğini söylediğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Özkantürk, zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacak...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Çağrı Ülker’in tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1642 defa okunmuştur