1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Feci kaza! 2 ölü, 1 yaralı
Feci kaza! 2 ölü, 1 yaralı

Feci kaza! 2 ölü, 1 yaralı

Askeri personel aracı ile süt kamyonetinin yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada, 28 yaşındaki Ahmet Demir ile 90 yaşındaki Cemal Rebge kaldırıldıkları Mağusa Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

A+A-


Gamze PİR BAYKUR

İskele-Karpaz anayolu Ziyamet yakınlarında dün saat 18:50 raddelerinde meydana gelen feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti 1 kişi ise yaralandı. Askeri personel aracı ile süt kamyonetinin yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada, 28 yaşındaki Ahmet Demir ile 90 yaşındaki Cemal Rebge kaldırıldıkları Mağusa Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Askeri personel aracı sürücüsü 34 yaşındaki İbrahim Şahan ise hafif yaralandı.

Yüz yüze çarpıştılar...

Polisten elde edilen bilgiye göre Ahmet Demir, yönetimindeki GF 896 plakalı araç ile Karpaz istikametinden İskele istikametine doğru seyrederken Ziyamet yakınlarına geldiği esnada direksiyon hakimiyetini kaybedip karşı şeride geçti. O esnada İskele istikametinden Karpaz istikametine doğru seyreden İbrahim Şahan yönetimindeki MC 754 plakalı askeri personel aracı ile yüz yüze çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Ahmet Demir ile Cemal Rebge ambulans ile Mağusa’da Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ahmet Demir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, ameliyata alınan Cemal Rebge de aldığı yaralara dayanamayarak hayatını kaybetti. MC 754 plakalı askeri personel aracının sürücü İbrahim Şahan ise hafif yaralandı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 3619 defa okunmuştur