1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 'Motorlu Araçlar' veznedar için grevde
Motorlu Araçlar veznedar için grevde

'Motorlu Araçlar' veznedar için grevde

Kaptan, “sözlü değil, yazılı ismiyle vasfıyla belirtilen birilerini istiyoruz” dedi.

A+A-

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) ve Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş), veznelerde personel sıkıntısı yaşandığı gerekçesiyle Lefkoşa Motorlu Araçlar Birimi’nde grev yapıyor.

KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan, grev yerinde basına yaptığı açıklamada,  uzun süreden beridir veznelerde yaşanan personel sıkıntısının aşılması için Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı’nın gerekli iradeyi ortaya koymadıklarını belirterek, grevin, sorunlar çözülene kadar devam edeceğini söyledi.

Kaptan, önceden de aynı sorunların yaşandığını ve bakanlıktan personel gönderildiğini ancak gönderilen kişilerin veznede hizmet vermeye uygun olmadığını ifade etti.

Motorlu Araçlar Birimi’ne hizmet şemasında veznede çalışmaya uygun olduğu belirtilen birinin gönderilmemesi halinde greve devam edeceklerini vurgulayan Kaptan, “sözlü değil, yazılı ismiyle vasfıyla belirtilen birilerini istiyoruz” dedi.

Kaptan’ın basın açıklaması yaptığı sırada yetkililerle görüşmesi süren Kamu-İş Başkanı Sami Dilek, açıklamaya katılamadı.

(tak) 

Bu haber toplam 1175 defa okunmuştur