1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Mesarya’da hortum!
Mesarya’da hortum!

Mesarya’da hortum!

Gök gürültülü yağmur ve fırtına, Mesarya’da hortumu da beraberinde getirdi

A+A-


Doğanın gücü kendini gösterdi. Dün ülkenin çeşitli bölgelerini etkisi altına alan gök gürültülü yağmur ve fırtına, Mesarya’da hortumu da beraberinde getirdi. Geçitkale-Alaniçi civarında meydana gelen hortum, sosyal medya paylaşımlarının da konusu oldu.

-------------------------------------


Sağanak yağmur geliyor

Hava bugün yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak yağmurlu, cuma günü de yer yer sağanak yağmurlu olacak. Hafta sonu yağmur beklenmiyor.
Meteoroloji Dairesi’nden verilen bilgiye göre, ada, 30 Ekim - 5 Kasım tarihleri arasında serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak.
Beklenen bu meteorolojik durum çerçevesinde hava bugün parçalı çok bulutlu yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak yağmurlu, cuma parçalı zamanla çok bulutlu yer yer sağanak yağmurlu, hafta sonu parçalı bulutlu, pazartesi ile çarşamba günleri arasında ise parçalı ve az bulutlu olacak.
En yüksek hava sıcaklığı iç kesimler ve sahillerde periyodun ilk yarısında 24 - 26 derece, ikinci yarısında 21 - 23 derece dolayında olacak.
Rüzgarın genellikle güney ve batı yönlerden orta kuvvette, yağış alan günlerde zaman zaman kuvvetli olarak esmesi bekleniyor. (tak)

Fotoğraf: Ahmet Billuroğlu

Bu haber toplam 2272 defa okunmuştur