1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Market sahibi yakaladı
Market sahibi yakaladı

Market sahibi yakaladı

Mağusa’da bir eve girip bir şey çalamadan kaçan ve yine Mağusa’da girdiği marketten para çalan zanlı O.T. tutuklandı...

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da Mustafa Kulucan’a ait eve giren ancak bir şey çalamadan kaçan ve yine Mağusa’da “Paşam Market” isimli iş yerine girerek 530 TL sirkat eden zanlı O.T., market sahibi tarafından yakalanarak polise teslim edildi. “Dükkan açma”, “Sirkat”, “Mülke tecavüz” ve “Cürüm işlemeye teşebbüs” suçlamalarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı O.T., tutuklu yargılanmak üzere 1 ayı geçmemek şartı ile cezaevine gönderildi.

Marketten 530 TL çaldı...
Meselenin tahkikat memuru Hasan Derman, zanlı O.T.’in 10 Mayıs tarihinde Mustafa Kulucan’a ait eve girdiğini ancak bir başka şahıs tarafından görülmesi üzerine konu evden bir şey çalamadan kaçtığını belirtti. Derman, yine zanlı O.T.’in 14 Mayıs tarihinde ise “Paşam Market” isimli işyerine girerek 530 TL çaldığını ancak market sahibi tarafından yakalanarak polise teslim edildiğini açıkladı. Zanlının 8 benzeri sabıkası olduğunu belirten Derman, zanlının en son “Sirkat” suçundan dolayı 3 ay hapis cezasına mahkum edildiğini söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Derman, zanlının davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini talep etti.

Tutuklu yargılanacak...
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı O.T.’in davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Bu haber toplam 1708 defa okunmuştur