1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 'Mare Monte davası'
Mare Monte davası

'Mare Monte davası'

2007 yılında Vakıflar İdaresi ve Net Holding arasında imzalanmasının ardından yaşanan pürüzler nedeniyle mahkemeye taşınan “Mare Monte sözleşmesi”ne yönelik hukuki süreç işliyor. Dava ile ilgili henüz net tarih belli değilken, tahkikatın sürdüğü, tarafla

A+A-

YENİDÜZEN

Vakıflar İdaresi'ne ait Alsancak’taki Mare Monte Otel ile ilgili Net Turistik Hizmetler Ltd ve Vakıflar İdaresi arasında başlayan hukuki süreç devam ediyor.
Dava ile ilgili henüz net tarih belirlenmezken, tahkikatın sürdüğü, tarafların yazılı olarak mahkemeye sunduğu öğrenildi.
Net Holding Ltd Avukatı Mustafa İnan, davanın devam ettiğini ifade ederek, konuyla ilgili açıklama yapmadı, tahkikatın sürdüğünü belirtti. 

Ne yaşanmıştı?
2007 yılında her iki kurum arasında imzalanan sözleşmenin ardından yaşanan pürüzler, konunun mahkemeye taşınmasına neden olmuştu..
Net Holding, turistik tesis inşaatının yapılacağı bölgenin bir kısmının sit alanı çıkması ve buna bağlı olarak Vakıflar’a ödeyeceği kira bedelinde düşüş talebine net yanıt alamaması nedeniyle yargıya başvurmuştu.

Bu haber toplam 1674 defa okunmuştur