1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Mali protokol imzalandı
Mali protokol imzalandı

Mali protokol imzalandı

Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonuna bağlı Devrimci Genel-İş Sendikası ile Yeni Boğaziçi Belediyesi arasında, 2014-2015 yıllarını içeren Toplu İş Sözleşmesi gereği, mali konuları içeren protokol imzalandı.

A+A-

İmzalanan protokolle, Belediye bünyesinde çalışanlara Toplu İş Sözleşmesinde var olan sosyal haklara hayat pahalılığı oranında artış gerçekleştirildi. Bunun  yanında kirli ve riskli işlerde çalışanlara Avrupa Birliği standartlarında mali imkanlar sağlandı.

İmza töreninde konuşan Yeni Boğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, bölgemizde yaşayan tüm vatandaşlara daha kaliteli, hizmet getirmek için canla başla uğraştıklarını, Belediyenin Mali yapısını güçlendirerek, birçok yeni projeyi hayata geçirmenin hazırlıklarının sürdüğünü söyledi.

Demir, bütün bu hizmetlerin ve projenin hayata geçirilmesi için de çalışanlarımıza önem verdiğini belirterek, Belediyede huzurlu ve verimli bir çalışma ortamının olmasını önemsediklerini belirtti. Bu açıdan bugün imzalanan protokolün Belediyenin çalışma düzenine katkı yapacağına inanarak protokolün herkese hayırlı ve uğurlu olmasını söyledi.

Felek: “İşçilerin koşulları giderek iyileşiyor”

DEV-İŞ Başkan Vekili Hasan Felek imza töreninde yaptığı açıklamada ise Toplu İş Sözleşmesi hakkının önemine vurgu yaparak, Toplu İş Sözleşmesi imzalanan tüm yerlerde işçilerin sosyal ve maddi hayatlarında iyileşme olduğunu ifade etti. Felek, Yeniboğaziçi Belediyesinin işçi haklarına karşı duyarlı olduğunu söyleyerek, bunun da memnuniyet verici olduğunu kaydetti.

YD

Bu haber toplam 1373 defa okunmuştur