1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Lefkoşa ve Mağusa’da huzur operasyonu
Lefkoşa ve Mağusa’da huzur operasyonu

Lefkoşa ve Mağusa’da huzur operasyonu

Polis ekipleri, kumarhane, gece kulübü, kahvehane, alkollü içki satışı yapılan yerler ve pansiyonlarda denetimler yaptı

A+A-

Lefkoşa ve Mağusa Polis Müdürlükleri önceki  gece kendi sorumluluk sahaları içindeki bölgelerde huzur operasyonu düzenledi.

Polis ekipleri, kumarhane, gece kulübü, kahvehane, alkollü içki satışı yapılan yerler ve pansiyonlarda denetimler yaptı.
Polis basın bültenine göre, önceki gece 20.00-01.00 saatleri arasında gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında Lefkoşa’daki huzur operasyonu sırasında bir gencin aracında ve evinde uyuşturucu bulundu.

Kumarhanelerde 27 kişi
Operasyon kapsamında Lefkoşa ve Mağusa sorumluluk sahalarında faaliyet gösteren kumarhanelerde yapılan kontrolde, kumarhaneye girmesi ve bulunması yasak Mağusa’da 19, Lefkoşa’da ise 8 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.

Mağusa’da 270 araçtan 27’sinin sürücüsüne ileri işlem
Trafik ekiplerinin yaptığı kontrollerde de Mağusa’da 270 araç kontrol edildi, suç işlediği tespit edilen 27 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.

3 araç alıkonuldu, 1 sürücü tutuklandı
Lefkoşa’da ise 260 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 39 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. 3 sürücünün araçları, alkollü sürüş, susturucusuz araç kullanma ve T izinsiz araç kullanma gibi çeşitli suçlardan trafikten alıkonuldu; dikkatsiz sürüş, sürüş ehliyetsiz ve sigorta kapsamsız araç kullandığı tespit edilen bir araç sürücüsü de tutuklandı. (tak)

Bu haber toplam 1517 defa okunmuştur